NB II: Megvan a Nyíregyháza új edzője - hivatalos

Szergej Pacaj irányítja a jövőben a Nyíregyháza Spartacust vezetőedzőként.
Privacsek András 2021. május 19., szerda 20:13
Szergej Pacaj irányítja a jövőben a Nyíregyháza Spartacust vezetőedzőként.
Szerző: Privacsek András 2021. május 19., szerda 20:13

Ahogy azt a csakfoci.hu előrevetítette, a klub mindenben megállapodott a trénerrel, így a június 14-én kezdődő felkészülést már az új edző irányítja.

Szergej Pacaj nem ismeretlen a nyíregyházi szurkolóknak, 1992-ben volt a csapat játékosa. Labdarúgó pályafutásának befejezését követően Balmazújvárosban és az MTK-nál volt pályaedző - írja a nyiregyhazaspartacus.hu.

- Nagyon jó érzés visszatérni Nyíregyházára, a stábtagokkal jól ismerjük egymást. Nagyon várom már a közös munkát, és remélem sikeres lesz a csapat. Több mérkőzését láttam a Szparinak, a védekezés renben volt, szeretném ha támadásban kreatívabb lenne a csapat, nyilván ehhez olyan játékosok is kellenek. Az első feladat az lesz, hogy fizikálisan legyen rendben a keret, és sokat dolgozunk majd azon is, hogy átadjuk azt a szellemiséget, melyet mi, stábtagok képviselünk - mondta Szergej Pacaj.

Ami a stábtagokat illeti, két asszisztensedzővel is megállapodott ma a klub, így Szatke Zoltán és Csernijenko Ruszlán segíti majd Szergej Pacaj munkáját.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Csak Marquinhos kell Stankovicnak
Hiába ajánlották fel a Szpartak Moszkvának Belgiumból a 9 millió eurós szélsőt, Dejan Stankovicnak a ferencvárosi Marquinhos kell.
Újpest
600 milliós csatár a küszöbön
Horvát sajtóhírek szerint közelebb került kiszemeltjéhez az Újpest, amely kivásárolná a Dinamo Zagreb játékosát. 
Ajka
Bobál Gergely
Bobál Gergellyel erősítette meg keretét az Ajka, aki 2 éves szerződést írt alá. A 28 éves csatár 136 NB II-es mérkőzésen lépett eddig pályára, melyeken 54 alkalommal volt eredményes.
Tovább az összes átigazoláshoz