Meglepő döntés Nyíregyházán: Ő a menesztett edző utódja

Ahogy arról már beszámoltunk, közös megegyezéssel szerződést bontott a Nyíregyháza Spartacus FC a szakmai stáb több tagjával. Közben már megvan az utód.
Privacsek András 2018. május 10., csütörtök 17:01
Ahogy arról már beszámoltunk, közös megegyezéssel szerződést bontott a Nyíregyháza Spartacus FC a szakmai stáb több tagjával. Közben már megvan az utód.
Szerző: Privacsek András 2018. május 10., csütörtök 17:01

Távozik a klubtól Szűcs Mihály sportigazgató, Lucsánszky Tamás vezetőedző, Farkas Attila asszisztensedző és Nagy Gábor kapusedző.

A klub tulajdonosa úgy érezte, szükség van egy új impulzusra, a bajnokság hátralévő mérkőzésein pedig már szeretnék lefektetni a jövő évi együttes alapjait - írja a nyiregyhazaspartacus.hu. A mai edzést már Bozsik József irányítja, és a hátralévő találkozókon is ő meccsel, Darabos Balázs erőnléti edző felel továbbra is a fizikai állapotért. A kapusedző az akadémián is dolgozó nyíregyházi Tuska János, az asszisztensedző a Spartacusban korábban futballozó, szintén az utánpótlásból felkerülő Lengyel Roland lesz.

A Nyíregyháza négy fordulóval az NB II-es bajnokság vége előtt a tabella 4. helyén áll.

Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Profi szerződés
Aláírta élete első profi szerződését a 2006-os születésű Stumpf Gábor, aki az idei szezonban alapembere lett az MTK NB III-as együttesének. Stumpf télen az NB I-es csapatban is bemutatkozott a felkészülés alatt.
Ferencváros
Szerződéshosszabbítás
A Fradi meghosszabbította a 21 éves Katona Bálint szerződését.
Leverkusen
Bősze Levente
Újabb magyar utánpótlás-válogatott játékos igazolhat külföldre: a Bundesligában listavezető Bayer Leverkusenhez szerződhet a 2009-es születésű Bősze Levente. (twitter.com/wonderkidshun)
Tovább az összes átigazoláshoz