Fotó: budafok1912.hu

NB II: Korábbi válogatott játékos lett a pontlevonás miatt lemondott sportigazgató utódja - hivatalos

Ez idáig az első csapat keretéhez tartozott Filkor Attila, aki mostantól azonban már sportigazgatóként fog dolgozni a csapat mellett és legfeljebb a tartalékoknál fog pályára lépni.
Nyikes Zoltán 2022. október 21., péntek 18:36
Fotó: budafok1912.hu
Ez idáig az első csapat keretéhez tartozott Filkor Attila, aki mostantól azonban már sportigazgatóként fog dolgozni a csapat mellett és legfeljebb a tartalékoknál fog pályára lépni.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. október 21., péntek 18:36

A csakfoci.hu is megírta, hogy a Budafoki MTE NB II-es labdarúgócsapatának sportigazgatója, Oláh Lóránt lemondott, miután a Kozármisleny elleni mérkőzésen olyan operatív hiba történt, amely pontlevonáshoz vezetett.

A mai napon hivatalossá, hogy immáron új szerepkörben, sportigazgatóként segíti a másodosztályú együttest a csapat középpályása, Filkor Attila.

– Kellett néhány éjszaka, amíg átgondoltam és átrágtam magam a dolgokon, de ha őszinte akarok lenni, igazából büszkén vállaltam el ezt a felkérést. Amit ezúton is szeretnék megköszöni Jakab János tiszteletbeli elnök úrnak és a csapattársaimnak is, akikkel nagyszerű a kapcsolatom, alighanem ez is szerepet játszott a vezetőség döntésében.

Nyáron egyébként már felmerült, hogy ha befejezem az aktív pályafutásomat, akkor valamilyen szerepkörben számítana rám a klub, most viszont felpörögtek az események.

Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy hálát mondjak Oláh Lórántnak a vele közösen eltöltött időszakért, nagyon jó volt a kapcsolatunk és rengeteget tanultam tőle, jó példát mutatott nekem, amit igyekszem majd kamatoztatni. Rendkívül összetett a munkakör, én sem gondoltam volna, hogy ennyire. Az átigazolások mellett a csapattal és a stábbal való kapcsolattartás is a feladatom lesz, valamint a játékosok megfigyelése. Nyilván abból a szempontból előnyben vagyok, hogy ismerem az öltözőt, napi szinten ott vagyok a pályán az edzéseken és a mérkőzéseken és biztos vagyok benne, hogy az egyesülettől is minden segítséget megkapok majd. Nagyon izgalmasnak ígérkezik tehát ez a megbízás, rendkívül felvillanyozott, így örömmel vágtam bele – mondta az új sportigazgató a klubhonlapon.

A korábbi 6-szoros válogatott középpályás arra is kitért, mennyire lesz majd összeegyeztethető az új szerepkör és a labdarúgóélet.

– Abban maradtam a vezetőséggel, hogy az első csapatnál már nem fogok edzeni és játszani a továbbiakban.

Nyáron sajnos eltört a bokám és éreztem magamon, hogy nehéz a visszatérés, de ha az időm és a sorsolás engedi, akkor a tartalékegyüttesben még pályára lépek, hogy ne kelljen egyik napról a másikra befejeznem a karrieremet. Továbbra is minden erőmmel a budafoki sikerekért dolgozom majd, csak most már egy új szinten – válaszolta Filkor.

Olvastad már?
Csercseszov a Fradiról: "Ha ez egy magyar csapat, akkor egy magyar magnak lennie kell" - az egyik legfontosabb céljáról beszélt
A Ferencváros vezetőedzője szerint jó, ha vannak légiósok, de fontos lenne egy magyar magot felépíteni a bajnokcsapatnál.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Kerkez: irány az MU?
A magyar válogatott játékos édesapja éppen most fotózkodott a Kerkez iránt állítólag érdeklődő MU menedzserével, Erik Ten Haggal.
MLSZ
Szélesi Zoltán
A Csakfoci információja szerint Szélesi léphet feljebb és ő veheti át az U21-es válogatott irányítását Gera Zoltán távozása után.
Vasas
Gera az új edző
Desits Szilárd távozik az angyalföldiektől, a csapatot Gera Zoltán irányítja a jövőben - jelentette be a klub.
Tovább az összes átigazoláshoz