NB II: A koronavírus-fertőzések miatt elhalasztották a Győr bajnokiját - hivatalos

Az MLSZ és a Budaörs is hozzájárult a győriek halasztási kérelméhez, így későbbi időpontban rendezik meg az eredetileg vasárnapra kiírt mérkőzést.
Csakfoci Admin 2020. október 22., csütörtök 18:43
Az MLSZ és a Budaörs is hozzájárult a győriek halasztási kérelméhez, így későbbi időpontban rendezik meg az eredetileg vasárnapra kiírt mérkőzést.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. október 22., csütörtök 18:43

Hétfőn jelentette be az NB II-ben szereplő ETO FC Győr, hogy öt játékosa pozitív koronavírus-tesztet produkált. Ennek ellenére a győriek pályára léptek hétfő este a Haladás ellen, és a 18 éves Vitális Milán bombagóljának köszönhetően 1-1-es döntetlent játszottak.

Az ETO most a hivatalos honlapján jelentette be, hogy az eredetileg vasárnap 17 órára kiírt WKW ETO FC Győr - Budaörs NB II-es bajnoki labdarúgó-mérkőzés a koronavírus járvány miatt elmarad. A halasztáshoz az ellenfél és a Magyar Labdarúgó Szövetség is hozzájárult, a pótlás időpontjáról később döntenek.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Békéscsaba
Érkező, távozó
Szerződtették a 18 éves támadót, Maronyay Zalán Gábort (legutóbb Szeged II). Kapusuk, Czinanó Antal Áron pedig Tiszaújvárosban szerepel majd a szezonban.
Kisvárda
Danijel Petkovic
A Várdáról távozó montenegrói válogatott kapus, Danijel Petkovic a KL-selejtezőben érdekelt, igaz, közben lett sereghajtó Liepajánál folytatja karrierjét.
MTK/Fehérvár
Kovács Mátyás
A kék-fehérek 20 éves támadója szerződést hosszabbított klubjával, de egy évre a Vidihez került kölcsönben. A fehérváriaknak nem lesz opciójuk a végleges megvételére.
Tovább az összes átigazoláshoz