NB II: A koronavírus-fertőzések miatt elhalasztották a Győr bajnokiját - hivatalos

Az MLSZ és a Budaörs is hozzájárult a győriek halasztási kérelméhez, így későbbi időpontban rendezik meg az eredetileg vasárnapra kiírt mérkőzést.
Csakfoci Admin 2020. október 22., csütörtök 18:43
Az MLSZ és a Budaörs is hozzájárult a győriek halasztási kérelméhez, így későbbi időpontban rendezik meg az eredetileg vasárnapra kiírt mérkőzést.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. október 22., csütörtök 18:43

Hétfőn jelentette be az NB II-ben szereplő ETO FC Győr, hogy öt játékosa pozitív koronavírus-tesztet produkált. Ennek ellenére a győriek pályára léptek hétfő este a Haladás ellen, és a 18 éves Vitális Milán bombagóljának köszönhetően 1-1-es döntetlent játszottak.

Az ETO most a hivatalos honlapján jelentette be, hogy az eredetileg vasárnap 17 órára kiírt WKW ETO FC Győr - Budaörs NB II-es bajnoki labdarúgó-mérkőzés a koronavírus járvány miatt elmarad. A halasztáshoz az ellenfél és a Magyar Labdarúgó Szövetség is hozzájárult, a pótlás időpontjáról később döntenek.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Távozik az edző
A ciprusi élvonalbeli Anortoszisz a hivatalos oldalán jelentette be, hogy négy év után távozik Nagy Zoltán kapusedző, aki még játékosként is lehúzott négy szezont a klubnál.
Ferencváros
Két támadóról is írnak
Továbbra is tart az alkufolyamat a Crvena Zvezdával Pesic ügyében, míg Koszovóban arról írnak, hogy a bajnokság gólkirályát szemelte ki a Fradi.
DVSC
Marko Milosevic
Egy évvel meghosszabbította Marko Milosevic szerződését a DVSC - írja a Loki hivatalos oldala. A kapus tavasszal érkezett a Lokihoz, 5 bajnoki találkozón védett.
Tovább az összes átigazoláshoz