MTK: Torghelle és Farkas Balázs ugyanazzal a módszerrel gyógyul

Farkas Balázsnak ki kellett hagynia az MTK legutóbbi bajnoki mérkőzését. A támadó sérülése azonban nem tűnik súlyosnak, abban bízik, hogy hamarosan visszatérhet.
Privacsek András 2018. március 27., kedd 17:23
Farkas Balázsnak ki kellett hagynia az MTK legutóbbi bajnoki mérkőzését. A támadó sérülése azonban nem tűnik súlyosnak, abban bízik, hogy hamarosan visszatérhet.
Szerző: Privacsek András 2018. március 27., kedd 17:23
- Az első diagnózis szerint nincs komolyabb bajom, izomfáradtságot állapítottak meg az orvosok – mondta Farkas Balázs a csakfoci.hu-nak. - A minél előbbi visszatérés érdekében Game Ready-vel gyógyulok. Torghelle Sanyi szerezte a készüléket, amit most felváltva használunk. Hamarosan megyek kontrollvizsgálatra, remélem, minél előbb újra bekapcsolódhatok az edzésekbe, és akár a jövő héten már pályára léphetek – zárta a támadó.

Az Endo Plus Service Kft. több hazai klubot és játékost is szponzorál Game Ready-vel. A készülék hideg terápiás hatásával javítja és felgyorsítja a gyógyulási folyamatot, sérülések és műtétek után, főleg élsportolóknak ajánlott. A Game Ready növeli a standard teljesítményt, segíti redukálni a betegek fájdalomérzetét, a duzzanatokat, csökkenti a fájdalomcsillapítók használatának szükségességét és felgyorsítja a sebek gyógyulását.

A Game Ready-t a sportserulesek.hu oldalon lehet kibérelni, lehetőség van napi, heti és havi bérlésre is. (Támogatott tartalom)

Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Orbán Willi
Sajtóhírek szerint Orbán Willi hamarosan szerződést hosszabbít Lipcsében.
Ajka/Vasas
Schindler Szabolcs
Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: távozott a Vasas tartalékcsapatától Schindler Szabolcs és az NB II-es Ajka vezetőedzője lett.
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Tovább az összes átigazoláshoz