Kicker: Boris is jelölt lehet a Schalke kispadjára - így reagált az MTK

A német lap állítja, hogy egy záradék szerint könnyen elvihetné Borist a Schalke, az MTK viszont ezt cáfolta.
Csakfoci Admin 2021. március 1., hétfő 10:40
A német lap állítja, hogy egy záradék szerint könnyen elvihetné Borist a Schalke, az MTK viszont ezt cáfolta.
Szerző: Csakfoci Admin 2021. március 1., hétfő 10:40

Vasárnap vált hivatalossá, hogy menesztette Christian Gross vezetőedzőt a Bundesligában sereghajtó Schalke vezetősége. Rajta kívül a december végén kinevezett Jochen Schneider sportigazgatónak, Sascha Riether csapatmenedzsernek és Werner Leuthard erőnléti edzőnek is megköszönték a munkát. Ami az utódot illeti, a német sajtóban már azonnal megindultak a találgatások, hogy ki veszi át az idei szezonban várakozáson alul teljesítő együttes irányítását.

A német Kicker szaklap úgy tudja, az egyik jelölt Steffen Baumgart, akinek a szerződése az idény végén lejár az SC Paderbornnál. Mellette a legutóbb a német másodosztályú Darmstadtnál dolgozó görög Dimitrios Grammozis is képben lehet a Ruhr-vidéki csapatnál.

A lap megemlítette továbbá az NB I-ben 4. helyen álló MTK Budapestet irányító Michael Boris nevét is. Érdekesség, hogy a 45 éves Boris korábban már irányította a Schalke második csapatát. Vele kapcsolatban megjegyzik, a német szakember szerződésében szerepel egy kilépési záradék, melynek aktiválása esetén azonnal elérhető lenne.

Az MTK Budapest részéről viszont cáfolták azt, hogy a szakember szerződésében lenne ilyen záradék, így Michael Boris esetleges kivásárlásáról meg kellene állapodniuk a feleknek, amennyiben a Schalke lépne az ügyben.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Távozik az edző
A ciprusi élvonalbeli Anortoszisz a hivatalos oldalán jelentette be, hogy négy év után távozik Nagy Zoltán kapusedző, aki még játékosként is lehúzott négy szezont a klubnál.
Ferencváros
Két támadóról is írnak
Továbbra is tart az alkufolyamat a Crvena Zvezdával Pesic ügyében, míg Koszovóban arról írnak, hogy a bajnokság gólkirályát szemelte ki a Fradi.
DVSC
Marko Milosevic
Egy évvel meghosszabbította Marko Milosevic szerződését a DVSC - írja a Loki hivatalos oldala. A kapus tavasszal érkezett a Lokihoz, 5 bajnoki találkozón védett.
Tovább az összes átigazoláshoz