Boris: "Küzdelmes mérkőzés volt"; Pintér: "Egy gond van, hogy ezt a játékot gólra játsszák" - edzői értékelések

Az MTK vezetőedzője örül a pontszerzésnek, de kis hiányérzete is van, Pintér Attila a jó befejezéseket hiányolta a péntek esti bajnokin.
Csakfoci Admin 2021. február 19., péntek 22:49
Az MTK vezetőedzője örül a pontszerzésnek, de kis hiányérzete is van, Pintér Attila a jó befejezéseket hiányolta a péntek esti bajnokin.
Szerző: Csakfoci Admin 2021. február 19., péntek 22:49

MTK Budapest - Mezőkövesd 0-0

A mérkőzés összefoglalójáért kattints ide!

Michael Boris (MTK Budapest): - Nagyon nehéz volt a mai mérkőzés, hiszen a Mezőkövesd nagyon jól védekezik és remek taktikával is állt fel, nem véletlen, hogy ez volt a kilencedik mérkőzésük, amin nem kaptak ki. Próbáltunk előre játszani az első félidőben, de ez nem volt egyszerű, hiszen szervezetten védekezett az ellenfél, e mellett hátul figyelnünk kellett a kontráikra is. A félidőben próbáltunk váltani, hogy a második játékrészben több lehetőségünk legyen, de a 100%-os ziccerek ma mindkét oldalon elmaradtak. Küzdelmes mérkőzés volt, a Mezőkövesd egy érett csapat, örülhetünk a pontszerzésnek, de kicsit csalódottak is vagyunk, hogy nem sikerült mind a hármat megszereznünk, mert akkor még közelebb kerülhettünk volna a TOP3-hoz a tabellán.

Pintér Attila (Mezőkövesd): - Jó mérkőzést játszottunk egy nagyon fegyelmezetten és gyorsan futballozó MTK ellen. Ennek ellenére nekünk volt több lehetőségünk, rá tudtuk erőltetni az akaratunkat az ellenfélre, az első félidőben is volt, amikor a gólvonalról mentettek a hazaiak.

Egy gond van, hogy ezt a játékot gólra játsszák, ami nem jött össze, mert a befejezéseknél nem voltunk elég pontosak, de nem szabad elfelejteni, hogy ez a csapat honnan indult és jelen pillanatban hol tart.

Összességében elégedett vagyok a csapat játékával, egyedül a végjátékunk volt nagyon gyenge ahhoz képest, hogy milyen sok lehetőségünk volt.

Olvastad már?
Fordulat: Pintér 3 hónap után elküldheti a saját igazolását
Honlapunk úgy értesült, hogy a Mezőkövesd novemberben érkező játékosa könnyen lehet, hogy máris szerződést bont a borsodi csapatnál.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
Tovább az összes átigazoláshoz