Fotó: dvtk.eu

Megerősítve: A keret és a vezetőedző is magyar lesz az NB II-es Diósgyőrnél - a Loki korábbi sikeredzője is jelölt

Eldőlt, hogy az NB II-ben kizárólag magyar játékosokból fog állni a Diósgyőr kerete, továbbá a távozó Zekic helyett is magyar szakember ül le a kispadra.
Nyikes Zoltán 2021. május 22., szombat 11:27
Fotó: dvtk.eu
Eldőlt, hogy az NB II-ben kizárólag magyar játékosokból fog állni a Diósgyőr kerete, továbbá a távozó Zekic helyett is magyar szakember ül le a kispadra.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. május 22., szombat 11:27

A Diósgyőri VTK a hivatalos oldalán jelentette be, amit a csakfoci.hu már hetekkel ezelőtt előre jelzett:

az NB I-es búcsút követően távozik a klubtól Zoran Zekic vezetőedző, akinek az utódja biztosan magyar szakember lesz.

A diósgyőriek a közleményükben kiemelték, hogy az új vezetőedző személyét a klub a hivatalos csatornáin azonnal bejelenti, amint a felek aláírták a szerződést.

A csakfoci.hu úgy tudja, továbbra is több magyar szakember van képben a DVTK-nál, közülük pedig

az egyik legesélyesebb jelölt a vezetőedzői posztra a legutóbb a Debreceni VSC-nél tevékenykedő Kondás Elemér lehet.

Az 57 éves szakember korábban két NB I-es bajnoki címet és két Magyar Kupa-győzelmet is ünnepelhetett a DVSC élén, továbbá jelentős érdeme volt abban, hogy a Loki kiharcolta a feljutást az élvonalba a nemrég véget ért NB II-es szezonban.

A magyar sajtóban korábban arról is lehetett olvasni, hogy a Budafok korábbi edzője, Csizmadia Csaba is szerepel a jelöltek listáján, valamint a legutóbb a Mezőkövesden dolgozó Kuttor Attila is szóba került a DVTK-nál, de a hírek szerint az ő érkezésére kevés az esély.

A DVTK továbbá megerősítette azt a korábbi információnkat is, hogy a klub kizárólag magyar játékosokból álló csapattal vág neki a másodosztályú küzdelmeknek.

Olvastad már?
A Diósgyőr nagy riválisa góllövő csatárával erősítene az NB II-re
A csakfoci.hu információja szerint a Nyíregyházáról távozó házi gólkirály, Hornyák Marcell a következő idényben a Szparihoz hasonlóan az NB II-ben szereplő DVTK-nál folytathatja pályafutását. 
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Fradi
Ben Romdhane
Az egyiptomi Al-Ahly továbbra is leigazolná Mohamed Ali Ben Romdhane-t, a felek egyelőre szóban egyeztetnek az esetleges klubváltásról.
Újpest
Josué
A Legiától távozó 4-szeres portugál válogatott Josuét beajánlották Újpesten, de Bartosz Grzelak nem tartott igényt a 33 éves középpályásra.
Tovább az összes átigazoláshoz