Korábbi NB I-es edző veszi át a bajba jutott másodosztályú csapat irányítását

A csakfoci.hu információi szerint Waltner Róbert veszi át az NB II-ben szereplő BFC Siófok irányítását, és ma be is mutatják.
Csakfoci Admin 2020. november 3., kedd 9:30
A csakfoci.hu információi szerint Waltner Róbert veszi át az NB II-ben szereplő BFC Siófok irányítását, és ma be is mutatják.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. november 3., kedd 9:30

Mint ismert, az idei szezonban az NB II-ben szereplő BFC Siófok jelenleg 14 forduló után a 16. helyen áll. A klub a gyengébb szereplését követően hétfőn közös megegyezéssel szerződést bontott Gál István vezetőedzővel.

A csakfoci.hu információi szerint az új edző személye megvan, és Waltner Róbert veszi át az irányítást, aki korábban az NB I-es Kaposvárnál is dolgozott.

Úgy tudjuk, 43 éves szakember hivatalos bemutatására a mai nap folyamán sor kerül a Balaton-parti együttesnél.

Waltner korábban nagy bravúrt hajtott végre a Kaposvárral, hiszen három év alatt három osztályt léptek feljebb és talán saját magukat is meglepték azzal, hogy 2019 nyarán az élvonalra készülhettek. A Rákóczi azonban anyagi és infrastrukturális szempontból is messze elmaradt a vetélytársaitól, így a keret megerősítése sem sikerült megfelelő mértékben. A csapat ugyan kiesett az NB I-ből, Waltner azonban az elmúlt évek során bebizonyította, hogy gyengébb játékosállományból is képes sokat kihozni.

Waltner szerdán az ETO ellen idegenben irányíthatja először új csapatát.

TOVÁBBI EXKLUZÍV HÍREKÉRT KÖVESD A CSAKFOCI.HU-T A FACEBOOKON IS:

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC
Pap Eduárd
Román sajtóhírek szerint Pap Eduárd az NB II-es győri ETO FC együtteséhez került, a Botosani tulajdonosa azonban azt mondja, egyelőre még nem került pont az ügy végére.
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
Tovább az összes átigazoláshoz