Korábbi NB I-es edzőt nevezhet ki az NB II utolsó helyezettje

A csakfoci.hu úgy tudja, a Sopron ma tárgyal Bekő Balázzsal, és ha sikerül a megegyezés, akkor a Diósgyőr korábbi trénere veszi át a másodosztályú csapatot.
Budai László 2017. november 15., szerda 12:36
A csakfoci.hu úgy tudja, a Sopron ma tárgyal Bekő Balázzsal, és ha sikerül a megegyezés, akkor a Diósgyőr korábbi trénere veszi át a másodosztályú csapatot.
Szerző: Budai László 2017. november 15., szerda 12:36

A csakfoci.hu információi szerint Bekő Balázs a Sopron első számú jelöltje a megüresedett vezetőedzői pozícióra. Amint azt megírtuk, az NB II sereghajtójánál az ETO-tól elszenvedett vereség után távozott Németh Szabolcs.

Úgy tudjuk, a trénert éppen a legutóbb a győrieket irányított, ám onnan szeptember végén menesztett Bekő Balázs válthatja. Az edzővel még ma, szerdán tárgyalnak a soproniak, és ha sikerül a megegyezés, akkor a korábban Budaörsön, Kecskeméten és Diósgyőrben is dolgozott tréner veheti át a másodosztályú együttest.

A Sopron kilenc pontjával az utolsó az NB II-ben, hat pont választja el a még bennmaradást érő 17. helytől, ahol jelenleg a Siófok áll. A csapat vasárnap a Zalaegerszeg vendége lesz.

ÍGY ÁLL AZ NB II - TABELLA

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC Győr
Csonka Bonifác
Az ETO közös megegyezéssel szerződést bontott Csonka Bonifáccal - jelentette be a klub.
Soroksár
Vass Ádám
Máris új csapatot talált magának a Gyirmótról nemrégiben távozó Vass Ádám, a középpályás a szintén NB II-es Soroksárnál folytatja karrierjét.
Ferencváros
Mohanad Lasheen
Külföldi sajtóhírek szerint a Fradi kiszemeltje az egyiptomi válogatott Mohanad Lasheen, akivel kapcsolatban már meg is kezdődtek a tárgyalások.
Tovább az összes átigazoláshoz