TOP 10-es bajnokságból vihetik az NB I-es légióst - korábbi Fradi-kedvenccel játszhatna együtt

Nem biztos, hogy Bumba a Kisvárdánál kezdi meg a következő idényt.
Nyikes Zoltán 2021. május 18., kedd 11:43
Nem biztos, hogy Bumba a Kisvárdánál kezdi meg a következő idényt.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. május 18., kedd 11:43

A csakfoci.hu információi szerint egy jóval erősebb bajnokságból szemelték ki a kisvárdai keret egyik legértékesebb tagját, a háromszoros román válogatott Claudiu Bumbát, aki 2019 nyarán a török Adanasportól érkezett a szabolcsiakhoz.

Információink szerint a 27 éves játékos neve felmerült az orosz első osztályú Krasznodarnál,

amelynél a Ferencváros korábbi közönségkedvence, Cristian Ramírez is megtalálható, de a 4-szeres francia válogatott Rémy Cabella, vagy épp a 15-szörös holland válogatott Tony Vilhena neve is ismerősen csenghet a szurkolóknak.

Úgy tudjuk, hogy a nemrég véget ért bajnokság - amit a koefficiensek alapján az UEFA a 8. legerősebb ligának tart az 55 tagszövetsége között - 10. helyén végző orosz együttes hároméves szerződést ajánlott Bumbának, de további egyeztetések várhatóak még az ügyében.

A középpálya közepén és mindkét szélén bevethető labdarúgó remek szezont futott, 31 bajnokin négy gól és hat assziszt volt a mérlege.

Olvastad már?
NB I: Bajnokságon belülről igazolhat támadót az Újpest
A csakfoci.hu információi szerint Fernando Viana, a Kisvárda brazil támadója a nyári átigazolási időszakban az NB I-ben hatodik helyen végző Újpestnél köthet ki.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Fradi
Ben Romdhane
Az egyiptomi Al-Ahly továbbra is leigazolná Mohamed Ali Ben Romdhane-t, a felek egyelőre szóban egyeztetnek az esetleges klubváltásról.
Újpest
Josué
A Legiától távozó 4-szeres portugál válogatott Josuét beajánlották Újpesten, de Bartosz Grzelak nem tartott igényt a 33 éves középpályásra.
Tovább az összes átigazoláshoz