Miriuta visszalőtt Kisvárdára: "Ilyet még nem láttam, testőrt rakattam az öltözőhöz"

A nemrégiben menesztett kisvárdai vezetőedző szerint olyan történt vele, amilyen még Romániában sem. 
Dudás Gábor 2019. október 18., péntek 8:46
A nemrégiben menesztett kisvárdai vezetőedző szerint olyan történt vele, amilyen még Romániában sem. 
Szerző: Dudás Gábor 2019. október 18., péntek 8:46

Mint ismeretes, Miriuta Lászlót még a múlt héten menesztette a kispadról a Kisvárda, egy augusztus óta tartó nyeretlen sorozat, a volt szakvezető nyilvános kritikái és a klubon belüli nézeteltérések miatt.  A tréner utódja decemberig az eddig is az edzői stábban dolgozó Kocsis János lett.

Miriuta távozása óta nem szólalt meg hosszabban, most viszont az egyik romániai portálnak nyilatkozott arról, milyen epizód vezetett többek között  ahhoz, hogy távozzon Kisvárdáról.

- Ilyen még Romániában sem történt velem. Volt egy mérkőzésünk az Újpest ellen, és a szünetben épp Gicu Grozavnak adtam taktikai utasításokat, amikor azt veszem észre, hogy valaki bejön az öltözőbe és elkezd üvöltözni. Azt hittem, ez az én dolgom...a csapatunk vezetője volt az, épp egy játékossal veszekedett. Odamentem hozzá és megkérdeztem, hogy "Attila, pénzt hoztál a srácoknak?" - utalt Révész Attila szakmai igazgatóra Miriuta a romániai Digi Sportnak adott nyilatkozatában.

- Megkértem, hogy hagyja el az öltözőt, mert ott rajtam, a stábtagokon és a játékosokon kívül senki nem tartózkodhat. Annyit mondott, hogy "Jó", de ezt követően már csak email-eken keresztül kommunikáltunk.

Az utolsó meccsemen egy testőrt rakattam az öltözőhöz és megmondtam neki, hogy még az anyámat se engedje be!

A következő napon aztán hívtak, hogy nem folytathatom a munkámat - tekintett vissza az egykori magyar válogatott játékos, akinek összesen négy hónap jutott a kisvárdai kispadon.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Kapust igazoltak
A borsodiakhoz igazolt a 21 éves kapus, Winter Dániel, aki az előző két évet Siófokon töltötte. A hálóőr korábban az MTK-nál, Békéscsabán és Kiskőrösön is megfordult.
Légiósok
Tamás Márk
Görögországban azt írják, hogy Tamás Márk is kiszemelt a védelem megerősítésére az Aszterasznál, ahová nagy eséllyel Ádám Martin igazol. Sajtóhírek szerint Tamás a Levadiakosznál is felmerült.
Nyíregyháza
Védő a Puskástól
Újabb egy évre kölcsönvette a Nyíregyháza a Puskás Akadémia védőjét, Farkas Bendegúzt. A 19 éves játékos az előző idényt is kölcsönben töltötte a Szparinál, akkor 31 meccsen 2 gólt és 4 gólpasszt jegyzett.
Tovább az összes átigazoláshoz