Vignjevic: "Néha jobb elveszíteni egy meccset, mint hazugságban élni", a ZTE magasra tette a lécet - edzői értékelések

Az NB I 27. fordulójának nyitómeccsén 3-1-re verte a ZTE a Honvédot - így látták a találkozót az edzők.
Nyikes Zoltán 2022. április 8., péntek 22:58
Az NB I 27. fordulójának nyitómeccsén 3-1-re verte a ZTE a Honvédot - így látták a találkozót az edzők.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. április 8., péntek 22:58

Zalaegerszegi TE FC–Budapest Honvéd 3-1

A mérkőzésről ide kattintva olvashatsz bővebben!

Molnár Balázs (ZTE, megbízott edző): – A csapategységnek volt köszönhető a mai győzelem. Hatvan percig nagyon jól játszottunk, amit elterveztünk, azt tudtuk nyújtani védekezésben és támadásban is. Sajnos a Honvéd tizenegyese megzavarta a csapatot és tíz percre elveszítettük a fonalat, de szerencsére utána rendezni tudtuk a sorokat, a cserék is nagyon jól szálltak be, hozzá tudtak tenni a meccshez és végül nagyon fontos három pontot tudtunk szerezni. A Honvéd meg nem adott gólját még nem néztem vissza, de biztos vagyok benne, hogy más mérkőzés lett volna, ha ott ki tudnak egyenlíteni, szerencsére a VAR most velünk volt és sima lett a vége. Szeretünk pozitívan gondolkodni és előre nézni, látjuk, hogy messze van a második és a harmadik hely, de az tény és való, hogy a mai mérkőzésen a csapat magasra tette a lécet és közönségszórakoztató játékot mutatott be, ez a minimum, amit a következő találkozókon is elvárunk. (M4 Sport)

Nebojsa Vignjevic (Honvéd): – Szeretnék gratulálni a zalaiaknak, teljesen megérdemelt a győzelmük, az első perctől lehetett látni a játékukon, hogy nyerni akartak. Tulajdonképpen egy könnyű meccset sikerült behúzniuk, ugyanis a mi részünkről nem volt küzdelem, nem volt futás, nem harcoltunk. A ZTE megmutatta, hogy tud fegyelmezett lenni és van karaktere, ezek mind olyan erények, amiket mi nem mutattunk meg ma. Nemcsak a játék ezen szempontjai alapján múltak minket felül, hanem több helyzetei is voltak, több gólt rúgtak. Szappanos nélkül még nagyobb katasztrófa lett volna, megérdemeltük a vereséget. Volt egy kérdéses szituáció, amikor lehetett volna akár 2-2 is, de úgy érzem, néha jobb elveszíteni egy meccset, mint hazugságban élni és hitegetni magunkat. Jobb, hogy veszítettünk, mert nem futottunk, nem harcoltunk, nem mutattuk meg, hogy van karaktere a csapatnak és ha ezek a dolgok hiányoznak, akkor még amatőr szinten sem lehet meccset nyerni, nem hogy az élvonalban. Szeretnék elnézést kérni a szurkolóktól, nyilván az én hibám is, hogy elveszítettük a találkozót, de azt meg tudom ígérni, hogy a jövőben ez máshogy lesz, soha nem fogunk így játszani. Az én játékosaim mindenképpen küzdeni és futni fognak, még ha nem is játszunk szép focit, de ezek meglesznek. (honvedfc.hu)

Olvastad már?
Luis Suáreznek magyar válogatott csapattársa lehet, a Barcelona Szoboszlaiéktól igazolhat gólgyárost - külföldi körkép
A legfontosabb és legérdekesebb pénteki hírek a külföldi foci világából és a nemzetközi átigazolási piacról. Külföldi körkép.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
BVSC
Szekeres Tamást nevezhetik ki
Információink szerint a jövőben Szekeres Tamás felelhet a BVSC-nél lévő szakmai munkáért.
Ferencváros
Arbër Hoxha
Az ulloi129.hu szerint valóban a klub látókörében van a horvát lapok által a Fradival szóba hozott Slaven Belupo-szélső, Arbër Hoxha.
Légiósok
Gulácsi Péter
A kispadra szorult Gulácsi Péter "elgondolkodik a jövőjéről" az RB Leipzignél - írja a német Kicker.
Tovább az összes átigazoláshoz