Megerősítve: Sannino a kupameccsen sem lesz ott a kispadon

Megerősítést nyert a csakfoci.hu hétfői értesülése, miszerint a Paks elleni Magyar Kupa-mérkőzésen is újra az NB III-as csapat trénere, Pisont István fog irányítani.
Csakfoci Admin 2020. március 4., szerda 12:22
Megerősítést nyert a csakfoci.hu hétfői értesülése, miszerint a Paks elleni Magyar Kupa-mérkőzésen is újra az NB III-as csapat trénere, Pisont István fog irányítani.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. március 4., szerda 12:22

Hétfő este a csakfoci.hu elsőként számolt be arról, ami csütörtökön hivatalossá is vált: értesüléseiknek megfelelően Giuseppe Sannino és a segítője, Alessandro Recenti asszisztensedző sem ülhet le a kispadra, így

a Paks elleni Magyar Kupa-negyeddöntő első felvonásán a kispestiek legendája, Pisont István fog irányítani az oldalvonal mellől - közölte a honvedfc.hu.

A Magyar Kupa negyeddöntőjének első találkozója 18:00 órától kezdődik, a párharc tétje a legjobb négy közé jutás, míg a visszavágóra egy héttel később kerül sor, március 11-én 18:00 órától Szegeden.

Legutóbb a Honvéd bajnokiján sem lehettek ott az olasz szakemberek, miután kapcsolatba kerülhettek a koronavírus miatt lezárt területeken élő emberekkel. Az olaszok semmiféle tünetet nem mutattak, orvosi ajánlásra azonban nem látogatják a csapat edzőközpontját azóta, hogy az olasz hatóságok óvintézkedéseket vezettek be, ezért nem voltak ott a DVTK 4-0-s győzelmével végződő szombati mérkőzésen sem, helyettük az NB III-as együttes vezetőedzőjeként dolgozó Pisont ugrott be.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz