Magyar kapusa lehet az AS Rómának - sajtóhír

Fiatal kapustehetséget igazol az Európa-hírű klub: Megyeri Gábor a Honvédtól kerül sajtóhírek szerint az olasz fővárosba. 
Dudás Gábor 2020. szeptember 21., hétfő 12:20
Fiatal kapustehetséget igazol az Európa-hírű klub: Megyeri Gábor a Honvédtól kerül sajtóhírek szerint az olasz fővárosba. 
Szerző: Dudás Gábor 2020. szeptember 21., hétfő 12:20

A jelenleg 17 éves Megyeri Gábor 2016 nyarán lett a Magyar Futball Akadémia növendéke (Békéscsabáról érkezve) majd az idei év elején profi szerződést kapott a kispestiektől az utánpótlás-válogatott hálóőr, aki a téli törökországi edzőtáborban, felkészülési mérkőzésen már a felnőttek között is bemutatkozott.

Olasz sajtóhírek szerint azonban nem sokáig marad már a Honvéd kötelékében, ugyanis a Corriere dello Sport információi alapján sikerrel vette a kéthetes próbajátékot az As Roma csapatánál, így a Farkasok szerződtethetik Megyerit - akivel első körben nyilván a Primavera-csapatnál számolnak majd.

A lap 20 ezer eurós (mintegy 7,5 millió forintos) átigazolási díjról, illetve kompenzációról ír a fiatal kapus klubváltása kapcsán, és hozzáteszi, hogy a Roma a szintén érdeklődő Fiorentina elől szerezheti meg a 190 centiméter magas játékost.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC / Kisvárda
Kisvárdai alapember tart a Vidihez
A csakfoci.hu információi szerint a Fehérvár FC-nél folytathatja pályafutását Bohdan Melnik, az NB I-től búcsúzó Kisvárda 27 éves középályása.
DVSC
George Diba
A Loki a Hapoel Haifa egyik játékosát, a 25 éves belső védőt, Georgi Dibát szemelte ki.
DAC
Vitális Milán
Az eredetileg 2025 nyarán lejáró kontraktusát további két évvel hosszabbította meg a 22 éves magyar középpályás, aki iránt több klub is érdeklődött.
Tovább az összes átigazoláshoz