Fotó: honvedfc.hu

Horváth Ferenc nem kímélte csapatát: "Mindenki vigyázott arra, nehogy nagyon elfáradjon"

A Budapest Honvéd vezetőedzője nem volt elégedett csapatával a Budafoki MTE elleni vesztes felkészülési mérkőzésen.
Nyikes Zoltán 2021. szeptember 4., szombat 12:01
Fotó: honvedfc.hu
A Budapest Honvéd vezetőedzője nem volt elégedett csapatával a Budafoki MTE elleni vesztes felkészülési mérkőzésen.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. szeptember 4., szombat 12:01

Pénteken honlapunk is beszámolt arról, hogy a Budapest Honvéd 1-0-ra kikapott a másodosztályú Budafoktól felkészülési mérkőzésen. A vereséget követően a hazaiak szókimondó vezetőedzője, Horváth Ferenc ezúttal is kritikusan fogalmazott csapatával kapcsolatban a klubhonlapon.

– Nem készültünk különösebben erre a mérkőzésre, ez a hét a fizikális terhelésé volt, ez meg is látszott a csapaton. Az sem valószínű, hogy valaha ilyen összeállításban fogunk játszani. Ettől függetlenül nem láttam, hogy olyan nagyon rángatná az istrángot az, aki eddig kicsit kevesebbet játszott. Ennél lényegesebben többet vártam. A régi Honvédot láttam, azaz, hogy mindenki leveszi magáról a felelősséget, tologatják a labdát ide-oda. Mindenki éppen annyit tesz, amennyiért még éppen nem lehet szólni, de nem láttam olyan játékost, aki kijött volna a komfortzónájából azért, hogy megnyerjük ezt a meccset. Ezen mindenképpen változtatni kell, nem szeretnék ilyen csapatot a pályán látni. Semmi olyan dolog nem volt, ami tetszett volna. Lassan csináltunk mindent, körülményesek voltunk, mindenki vigyázott arra, nehogy nagyon elfáradjon. A csapat nyolcvan százaléka beteg, ez sem segített, de nem láttam olyat, aki szétszakadt volna azért, hogy ezt a találkozót megnyerjük. Annyiból hasznos volt, hogy meccsritmusban maradtunk és játéklehetőséget kaptak olyanok, akik eddig kevesebbet játszottak, hiszen sosem lehet tudni, mikor kire van szükség. Machach-nak is van lemaradása, dolgoznia kell, ha játszani akar – nyilatkozta a lefújás után Horváth Ferenc.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Hertha BSC
Dárdai Pál
Hivatalossá vált, hogy Dárdai Pál ismét távozik a Hertha vezetőedzői posztjáról, de más szerepkörben marad az egyesületnél, mert életre szóló klubtagságot kapott.
Fradi
Mahmoud Jaber
Mohammed Abu Fani tavaly nyári érkezése után a Fradi ismét a Maccabi Haifától szerződtethet középső középpályást.
MTK
Vadnai távozik
Távozik az MTK-tól a 36 éves Vadnai Dániel, aki három korszakban is erősítette a kék-fehéreket, 2008-ban bajnok is lett velük.
Tovább az összes átigazoláshoz