Halmozott büntetés: A Honvéd a Fradi-meccs miatt is fizet az MLSZ-nek

A szurkolói három élvonalbeli találkozón tanúsított magatartása és rendezési szabályok megsértése miatt pénzbírságra kötelezte a Budapest Honvédot az MLSZ fegyelmi bizottsága.
Dudás Gábor 2021. október 8., péntek 12:14
A szurkolói három élvonalbeli találkozón tanúsított magatartása és rendezési szabályok megsértése miatt pénzbírságra kötelezte a Budapest Honvédot az MLSZ fegyelmi bizottsága.
Szerző: Dudás Gábor 2021. október 8., péntek 12:14

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) október 7-i ülésén az alábbi határozatot hozta:

A FEB összevont eljárás alapján az FTC és a Kisvárda elleni hazai, valamint a Gyirmót elleni idegenbeli bajnoki mérkőzésein szurkolói részéről történt rendzavarásokért (pirotechnikai eszköz használata, megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása), továbbá mérkőzésrendezéssel kapcsolatos szabályzati előírások megsértéséért a Budapest Honvéd csapatát pénzbüntetés megfizetésére kötelezi

- derül ki az mlsz.hu híréből.

A szövetségi portál az idényben megszokott módon nem tette közzé, mekkora összeget kell befizetnie büntetésként a kispesti klubnak.

Olvastad már?
Kis híján elveszítette látását a külföldről az NB I-be hazatért magyar játékos: "Szilánkosra tört az arccsontom, majdnem kiszúrta a szemem"
Aláírt Zalaegerszegre, majd két nappal később annyira szilánkosra tört Majnovics Martin bal oldali arccsontja, hogy egy kiálló darab befúródott a szeme alá és majdnem kiszúrta a szemét. A Zalaegerszeg védője a csakfoci.hu-nak adott interjújában elárulta, hogy akár a látását is elveszíthette volna, de szerencsére nem így történt.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
MTK Budapest
Futács Márkó
Távozott az MTK Budapesttől Futács Márkó. A 33 éves támadó másfél éven át viselte a klub mezét, de az idei szezonban nem kapott játéklehetőséget, így a felek közös megegyezéssel bontottak szerződést.
Honvéd / Kisvárda
Lazar Cirkovic
A Magyarországon eltöltött két év után a szerb Lazar Cirkovic úgy döntött, hogy új kihívást keres távol az NB I-től és otthonától.
Tovább az összes átigazoláshoz