Fotó: hirado.hu/Horváth Péter Gyula

Botrány az iváncsai pályán: Fradi-verés után torkon ragadás és köpés borzolta a kedélyeket a Honvéd II elleni meccsen

Az egyik kispesti játékost torkon ragadták, egy másikat leköptek, a rendezőt a földre vitték az NB III-as bajnokin.
Budai László 2022. november 1., kedd 12:10
Fotó: hirado.hu/Horváth Péter Gyula
Az egyik kispesti játékost torkon ragadták, egy másikat leköptek, a rendezőt a földre vitték az NB III-as bajnokin.
Szerző: Budai László 2022. november 1., kedd 12:10

A kispestiek 5-1-es győzelmével, majd futballpályára nem való jelenetekkel zárult a vasárnapi, Iváncsa KSE-Budapest Honvéd II NB III-as bajnoki, amelyen a honvedfc.hu beszámolója szerint a hazai szurkolók nem viselték sportszerűen a kiütéses vendégsikert.

A lefújást követően egy iváncsai drukker beszaladt a pályára, ahol torkon ragadta a Honvéd játékosát, Nagy Zoltánt, majd egy rendezőt vitt földre, amely után kivezették a létesítményből. A történtek sajnos itt még nem értek véget, mivel egy másik hazai néző a játékoskijáróban leköpte az ötödik gólt szerző Christian Gomist (aki a játékvezetői jelentés szerint az inzultus után visszament pályára a csapattársaihoz és szamárfület mutatott a drukkerek felé).

A Honvéd beszámolója végén kiemeli, hogy elítéli a mérkőzés végén történteket, a támogatásáról biztosítja játékosait és bízik benne, hogy sem Iváncsán, sem máshol nem fordulnak elő legközelebb ehhez hasonló méltatlan jelenetek, hiszen ahogy a rasszizmusnak, úgy az ilyen típusú incidenseknek sincs helyük a futballpályán.

Olvastad már?
Magyar válogatott: Komoly erősítés térhet vissza, Rossi beszélt vele és figyelte is
Kalmár Zsolt tavaly március óta nem játszott a nemzeti csapatban, így Marco Rossi szinte új erősítésként tekinthet a DAC-ban egyre jobb formába lendülő játékosra.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Elhagyhatja Amerikát
Franck Boli
Az FTC-től tavaly télen távozott, 4-szeres NB I-es bajnok Franck Bolival nem hosszabbít szerződést az MLS-ben szereplő Portland Timbers.
Tovább az összes átigazoláshoz