A Honvédtól tavasszal menesztett Sannino újra Olaszországban lehet edző - sajtóhír

Újra olasz klubnál dolgozhat a Honvédtól márciusban távozott Giuseppe Sannino, méghozzá annál a csapatnál, amelynél karrierje egyik legfurcsább és kieséssel végződő időszakát töltötte el néhány évvel ezelőtt.
Dudás Gábor 2020. május 31., vasárnap 19:18
Újra olasz klubnál dolgozhat a Honvédtól márciusban távozott Giuseppe Sannino, méghozzá annál a csapatnál, amelynél karrierje egyik legfurcsább és kieséssel végződő időszakát töltötte el néhány évvel ezelőtt.
Szerző: Dudás Gábor 2020. május 31., vasárnap 19:18

A Budapest Honvéd márciusban bontott közös megegyezéssel szerződést Giuseppe Sanninóval és stábjával. A rutinos szakember a koronavírus-járvány miatti kényszerszünet alatt haza is utazott autóval Olaszországba, ahol állítólag akár hamarosan munkát is kaphat.

Az ilovepalermocalcio.com információi szerint a 63 éves tréner az egyik legfőbb edzőjelöltje annak a Palermónak, amelynél 2012-ben és 2013-ban is dolgozott rövidebb ideig Sannino.

Maurizio Zamparini, a hírhedt klubelnök első kinevezését követően három hónappal már menesztette is akkor az edzőt, és bár ugyanebben a bajnoki szezonban Sannino újra lehetőséget kapott Gian Piero Gasperinit váltva Szicíliában, elveszítette a Palermóval az utolsó négy bajnokiját és nem tudta benntartani együttesét az olasz első osztályban.

A Palermo jelenleg csak a negyedosztályban szerepel, miután tavaly nyáron - a hivatalos indoklás szerint adminisztratív kötelességek teljesítésének elmaradása miatt - visszasorolták a Serie B-ből.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Csinger Márk
A DAC 2027-ig hosszabbított U21-es magyar válogatott védőjével, Csinger Márkkal.
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
MTK Budapest
Futács Márkó
Távozott az MTK Budapesttől Futács Márkó. A 33 éves támadó másfél éven át viselte a klub mezét, de az idei szezonban nem kapott játéklehetőséget, így a felek közös megegyezéssel bontottak szerződést.
Tovább az összes átigazoláshoz