Hihetetlen: Két hónap alatt két brutális ütközése volt a magyar kapusnak - "Ömlött a fejemből a vér"

Súlyosnak tűnő sérülést szenvedett Mursits Roland, a Cegléd kapusa a szerdai, ZTE ellen 2-0-ra megnyert mérkőzésen, miután összefejelt az ellenfél labdarúgójával.
Csakfoci Admin 2018. április 28., szombat 9:51
Súlyosnak tűnő sérülést szenvedett Mursits Roland, a Cegléd kapusa a szerdai, ZTE ellen 2-0-ra megnyert mérkőzésen, miután összefejelt az ellenfél labdarúgójával.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. április 28., szombat 9:51

A játékos rövid időn belül a második szerencsétlen szituációt élte át, ő volt az, aki Koszó Balázzsal, az ETO futballistájával és jó barátjával is ütközött, ami után utóbbin életmentő műtétet hajtottak akkor végre. Murstis többek között erről is beszélt a csakfoci.hu-nak.

Jött egy hosszabb indítás, láttam, hogy hosszú lesz, a jobbhátvédünk ráadásul el is csúszott, de tudtam, hogy simán el tudom fejelni a labdát. Kifutottam a kapuból, a 20-ason elfelejtem a labdát, az ellenfél csatára pedig fejbe fejelt – mesélte el a mostani történetet a kapus. – Elég ijesztő volt, mert rögtön elkezdett ömleni a vér a fejemből. Szerencsére azonban tudtam folytatni a játékot.

Murstitsnak még aznap este három öltéssel varrták össze a homlokán keletkezett nagyjából három centiméteres sebet. A varratokat csak egy hét múlva szedik ki, szombaton azonban kiderül, hogy játszhat-e a vasárnapi, Szolnok elleni bajnokin. A játékos arról is beszélt, mennyire volt hasonló a mostani szituáció, mint a Koszóval történt ütközése.

Annyiban más volt, hogy szemben mentünk egymással, láttuk is egymást. Azt is vettem észre, hogy elhúzza a fejét, lehet, hogy ha telibetalál, akkor most nem beszélgetünk így, vagy legalábbis eltörik az orrom. A mérkőzésen egyébként még nem jutott eszembe a hasonlóság a korábbi esettel.

De a meccs után egyből beszéltem Koszival, küldtem neki a képet. Persze megkérdezte, hogy minden rendben van-e velem, aztán mi is csak röhögtünk rajta, hogy megint egy ennyire szerencsétlen összefejelés történt. Mondta is viccesen, hogy ő küldte rám a srácot (nevet).

Hihetetlen, hogy ez egy ilyen szezon.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Debreceni VSC
Hayk Hovakimyan
A debreceni sportigazgató elmondta, hogy alaptalanok a pletykák, melyek Srdjan Blagjoevic Loki-edzőről és az orosz élvonalbeli FC Szocsiról szólnak.
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
Tovább az összes átigazoláshoz