Fotó: www.kisalfold.hu

Három meccsre eltiltották az érvénytelenített gól miatt reklamáló magyar edzőt

Feszült körülmények között ért véget az NB II előző fordulójából a Győr-Szentlőrinc összecsapás, miután a hazaiak gólját nem adta meg a játékvezető az asszisztens jelzésére.
Nyikes Zoltán 2020. október 6., kedd 15:41
Fotó: www.kisalfold.hu
Feszült körülmények között ért véget az NB II előző fordulójából a Győr-Szentlőrinc összecsapás, miután a hazaiak gólját nem adta meg a játékvezető az asszisztens jelzésére.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. október 6., kedd 15:41

A szokásoknak megfelelően a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága kedden megtartotta soros ülését. Az mlsz.hu-n megjelent határozatból kiderült, hogy az ETO FC Győr másodedzője,

Stark Péter a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 3 soron következő NB II-es mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Az ETO klubhonlapjának beszámolója szerint a Szentlőrinc elleni előző bajnoki hosszabbításának utolsó pillanataiban egy erősen véleményes játékvezetői döntés született: "a vendégek kapusa kézből végzett el egy kirúgást, a tizenhatos előtt álló Farkas Balázsról pedig a hálóba került a labda. Az eset után a játékvezető megadta a gólt, de az asszisztens jelzett, aki szabálytalanságot látott és végül nem ítélt gólt Barna Gábor. Az eset után több ideig állt a játék, ez alatt Stark Péter edző piros lapot kapott" – írta tudósításában az eto.hu.

A lefújást követően Csató Sándor vezetőedző is említést tett nyilatkozatában a véleményes szituációról: "Ez sajnos már a második eset, hogy külső tényezők miatt veszítünk pontokat. Először a Békéscsaba ellen egy jogos tizenegyes maradt el, ami után Priskin Tamást négy mérkőzésre eltiltották, most pedig egy olyan történt a végén, ami már előfordult a történelemben, mint szabályos gól, nekünk mégsem adták meg."

A fegyelmi bizottság továbbá döntött a Kazincbarcika játékosáról, Németh Tamásról is, aki csereként lépett pályára a 90. percben, majd egy perccel később máris kiállították - őt egy mérkőzésre tiltották el.

Olvastad már?
Videó: Beállt, majd egy percre rá kiállították az NB II-es játékost
Nem mondhatni, hogy élete meccsét játszott a Németh Tamás a Csákvár elleni bajnokin. A Kazincbarcika játékosa a 90. percben lépett pályára, majd a 91. percben elkövetett szabálytalansága kiállítást ért.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Mosonmagyaróvár
Supka Attila
A csakfoci.hu korábbi hírének megfelelően az NB II-es Mosonmagyaróvár vezetőedzője lett Supka Attila.
Kisvárda
Milos Kruscic
A csakfoci.hu információi igaznak bizonyultak: a Kisvárda vezetőedzője lett az Újpestről távozott Milos Kruscic.
Tovább az összes átigazoláshoz