Három év után játszik újra otthon az NB II-es csapat

Három év után újra hazai pályán játszhat az NB II-ben szereplő Cegléd. A Nagy Tibor irányította csapat vasárnap a Békéscsaba ellen játszik a másodosztály tavaszi rajtján.
Csakfoci Admin 2019. január 31., csütörtök 20:41
Három év után újra hazai pályán játszhat az NB II-ben szereplő Cegléd. A Nagy Tibor irányította csapat vasárnap a Békéscsaba ellen játszik a másodosztály tavaszi rajtján.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. január 31., csütörtök 20:41

Örömteli hírről számolt be hivatalos honlapján az NB II-ben 15. helyen telelő Cegléd labdarúgócsapata. A szerdai napon jelezték a szurkolóik felé, hogy szóban már minden hatóság és az MLSZ is engedélyezte, hogy a bajnoki és a kupamérkőzéseiket hazai pályán, azaz Cegléden játszhassák.

Az ügyben csütörtökön újabb fejlemény látott napvilágot, miszerint az MLSZ Versenybizottsága a hivatalos határozatot is meghozta, amivel végérvényesen eldőlt, hogy a csapat három év után újra Cegléden játssza a hazai mérkőzéseit.

A határozatot már minden NB II-es klub és minden illetékes megkapta, ahogyan a klub képviselői már a vasárnapi ellenfelet, a Békéscsaba 1912 Előrét is értesítették az új helyszínről.

https://www.instagram.com/p/BtQWCDQlpmc/

A Cegléd az őszi idény során a Tiszakécskei Városi Sportcentrumban, azt megelőzően az albertirsai Ecsedi László Sporttelepen volt kénytelen lejátszani a hazai meccseit. Vasárnap a Békéscsabát fogadják a Merkantil Bank Liga 22. fordulójában.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Debreceni VSC
Hayk Hovakimyan
A debreceni sportigazgató elmondta, hogy alaptalanok a pletykák, melyek Srdjan Blagjoevic Loki-edzőről és az orosz élvonalbeli FC Szocsiról szólnak.
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
Tovább az összes átigazoláshoz