Üldözik a sérülések a Haladás alapemberét: Vállszalagszakadás után combizomszakadás

Decemberben vállszalagszakadást szenvedett a szombathelyiek csatára, Myke Bouard Ramos, most pedig combizomsérülése miatt nem számíthat rá Michal Hipp vezetőedző.
Csakfoci Admin 2018. április 2., hétfő 10:33
Decemberben vállszalagszakadást szenvedett a szombathelyiek csatára, Myke Bouard Ramos, most pedig combizomsérülése miatt nem számíthat rá Michal Hipp vezetőedző.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. április 2., hétfő 10:33

Nincs szerencséje a sérülésekkel Myke Bouard Ramosnak. A Haladás a szezonban négygólos támadója sérülés miatt nem léphetett pályára csapata szombati, DVSC elleni bajnokiján is, pedig a szombathelyieknek szükségük lenne az idényben tizenhatszor kezdőként, egyszer pedig csereként szereplő támadó góljaira.

Ramos még decemberben, a Haladás Videoton elleni bravúrja alkalmával szenvedett vállszalagszakadást, a tavaszi idényre azonban visszatért, és több bajnokin pályára is lépett. Most azonban ismét nélkülöznie kell Michal Hipp vezetőedzőnek a brazil játékost, ugyanis a csakfoci.hu információi szerint combizomszakadást szenvedett, ezért kihagyás vár rá.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Szentlőrinc
Novák Zsombor/Mahler Gergő
Egy középcsatár és egy szélső támadó is érkezett a Szentlőrinchez: Novák Zsombor és Mahler Gergő már be is mutatkozott az MTK Budapest elleni bajnokin.
Diósgyőr
Caio Da Cruz
Távozott Diósgyőrből Caio Da Cruz, azaz az elmúlt szűk egy hónapban Kuznyecov Szergej edzéseit látogató fiatal brazil támadó most nem lesz a DVTK labdarúgója.
MTK Budapest
Vadnai Dániel
Az MTK Budapest szerződtette az NB I-es Mezőkövesd Zsóry FC-től Vadnai Dánielt, aki a 2007/08-as idényben bajnoki címet szerzett a fővárosi kék-fehérekkel.
Tovább az összes átigazoláshoz