Supka a megújuló Haladásról: "Erre lehet építeni" – csütörtökön fontos döntést hoz

A Haladás vezetőedzője, Supka Attila jövő csütörtökre ígérte, hogy eldől a próbajátékosok, valamint a keret sorsa: azaz kik távoznak és kik maradnak Szombathelyen.
Csakfoci Admin 2019. július 20., szombat 17:00
A Haladás vezetőedzője, Supka Attila jövő csütörtökre ígérte, hogy eldől a próbajátékosok, valamint a keret sorsa: azaz kik távoznak és kik maradnak Szombathelyen.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. július 20., szombat 17:00

A csakfoci.hu is beszámolt arról, hogy hátrányból fordítva, a hajrában szerzett gólokkal győzte le a Haladás a Kaposvárt a két csapat pénteki, szombathelyi felkészülési mérkőzésén. A találkozó után a vasiak vezetőedzője, Supka Attila értékelte a látottakat.

Az első félidőben végig a mi akaratunk érvényesült, azokat, amiket kértünk a játékosoktól úgy védekezésben, mind támadásban jól megoldották – kezdte az 56 éves tréner a haladas.hu-nak. – Jól váltogattuk a játékrendszereket a meccs folyamán, átálltunk három védőről négy védőre - az előrejátékunk is jól működött. A helyzeteink megvoltak, igaz, nem tudtuk értékesíteni őket és egy rögzített helyzet után gólt kaptunk - erre figyelni kell. A második félidő helyenként rólunk szólt, ekkor is megvoltak a lehetőségeink és két gólt is rúgtunk - erre szép lassan lehet építeni. Bízunk abban, hogy egyre frissebbek lesznek a fiúk , a héten ugyanis kemény terhelést kaptak.

A jövő heti, MOL Fehérvár elleni meccsre remélem kialakul az a csapat, amellyel a bajnokságban is kezdeni fogunk. De előtt még hétfőn játszunk egy komoly mérkőzést a Trabzonsporral, az is nagyon fontos összecsapás lesz.

A szakember végül elmondta, mikorra dönt a Haladás keretének összetételéről.

Ami a próbajátékosokat és a keretet illeti, jövő csütörtökre eldől, kik mennek és kik maradnak – tette hozzá.

Olvastad már?
Így mentenék meg a kizárás által fenyegetett Haladást - közleményt adtak ki
Ajándékozás útján vennék át az eddigi többségi tulajdonosok helyét, de ehhez egy átvilágítás és a szükséges pénzügyi eszközök megléte is szükséges.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Tovább az összes átigazoláshoz