Síbalesetekre specializálódott kórházban műtik a durva sérülést szenvedett Haladás-játékost - a részletek

A Haladás középpályása a legfrissebb vizsgálatok alapján külső bokatörést és szárkapocscsont törést szenvedett az ausztriai edzőmérkőzésen.
Privacsek András 2022. július 3., vasárnap 11:45
A Haladás középpályása a legfrissebb vizsgálatok alapján külső bokatörést és szárkapocscsont törést szenvedett az ausztriai edzőmérkőzésen.
Szerző: Privacsek András 2022. július 3., vasárnap 11:45

Mint arról szombaton beszámoltunk, a Kapfenberg-Szombathelyi Haladás felkészülési mérkőzés 57. percében a nyáron igazolt szerb-magyar, korábbi U21-es válogatott középpályása, Vanja Zvekanov egy felugrást követően olyan szerencsétlenül ért földet, hogy súlyosan megsérült a bal bokája, a kiérkező mentő személyzete a pályán infúzióra kötötte, nagy fájdalmai miatt el is altatta és a bruck-i kórházba szállította - írja a haladas.hu.

Az első diagnózis szerint Zvekanov külső bokatörést és szárkapocscsont törést szenvedett, de ez még nem pontos diagnózis, hiszen a játékos bokája egyelőre jócskán meg van duzzadva, így nem egyszerű az orvosoknak pontos véleményt mondaniuk. Az biztos, hogy műtét vár Zvekanovra, amelyet a síbalesetek miatt a végtagsérülésekre is specializálódott brucki-i kórházban végeznek el.

Séllei Árpád, a klub ügyvezetője mindenkit megnyugtatott: a Haladás futballistája a lehető legjobb kezekben van Ausztriában, már csak azért is, mert a kórházban dolgozik egy szombathelyi orvos is, aki külön is odafigyel a játékosra.

Olvastad már?
Brutális sérülés miatt félbeszakadt a Haladás meccse - még a helyszínen altatásba került a játékos
A szombathelyiek friss igazolása, Vanja Zvekanov súlyos sérülése mindenkit megviselt, így nem is folytatták a találkozót.
Elolvasom

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Orbán Willi
Sajtóhírek szerint Orbán Willi hamarosan szerződést hosszabbít Lipcsében.
Ajka/Vasas
Schindler Szabolcs
Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: távozott a Vasas tartalékcsapatától Schindler Szabolcs és az NB II-es Ajka vezetőedzője lett.
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Tovább az összes átigazoláshoz