Eldőlt a bajban lévő Haladás sorsa - kifizették Supkát és a játékosokat

A csütörtöki városi közgyűlésen téma volt a Haladás anyagi helyzete. Az ügyvezető igazgató mindenkit megnyugtatott: nem szűnik meg a klub. A részletek.
Privacsek András 2019. december 19., csütörtök 15:59
A csütörtöki városi közgyűlésen téma volt a Haladás anyagi helyzete. Az ügyvezető igazgató mindenkit megnyugtatott: nem szűnik meg a klub. A részletek.
Szerző: Privacsek András 2019. december 19., csütörtök 15:59

- A játékosok a napokban egy hónapnyi fizetésüket megkapták, csupán a tárgyhóra, azaz a novemberre járó bérrel tartozunk – mondta Séllei Árpád, a Haladás ügyvezető igazgatója a haladas.hu-nak. – A NAV felé mincs tartozásunk, és csütörtökön volt edzőinket, Supka Attilát és Híres Gábort is az utolsó fillérig kifizettük. Mindezekhez a pénzt a többségi tulajdonos biztosította.

Ami jelen helyzetünkben a legfontosabb: a licencüket nem vonhatja vissza a Magyar Labdarúgó Szövetség, tehát nem szűnik meg a klub, tavasszal is az NB II-ben szerepelünk. Emellett a város felé leadtunk egy nyárig szóló működési tervet, melyet teljesíteni tudunk. Divat most más csapatoknak tapsolni, de fognak még a Halinak tapsolni az emberek.

- Megjegyzem, a városházán elképesztően negatív a hangulat a Haladással szemben. A városvezetés részéről a csütörtöki közgyűlésen durva kijelentés volt az, hogy látszik, mennyire nem érdekli az embereket a Haladás, hiszen egyetlen szurkoló sem jött el a közgyűlésre. Attól, hogy nem jöttek el és a lelátón sincsenek annyian, mint korábban, attól még a lakosság nagy részét igenis foglalkoztatja a Haladás sorsa, jövője. Emlékezhetünk: tavasszal például az NB I-ben többezren drukkoltak a lelátókon a csapatnak. Annyit kértem a városvezetéstől, ha segíteni nem tudnak, legalább ne ártsanak.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Profi szerződés
Profi szerződést kötöttek 16 éves támadójukkal, az U17-es válogatott Egri Imrével, aki már a klub U19-es együttesében bizonyít.
U Craiova 1948
Giovanni Costantino
Giovanni Costantino októberben lett az FC U Craiova 1948 vezetőedzője, azonban most távozik a román klubtól.
Puskás Akadémia
Pécsi Ármin
Pécsi Ármin 2028-ig szóló szerződést írt alá a Puskás Akadémiával.
Tovább az összes átigazoláshoz