Kimondták: 400 milliós a Haladás tartozása - "Addig nem lesz új edző és új játékos, amíg..."

A Haladás szurkolói ankétján elhangzott, feljelentést még nem kaptak a klubvezetők, de amíg nem rendezik az elmaradásokat, biztosan nem lesz új igazolás.
Csakfoci Admin 2019. július 2., kedd 10:36
A Haladás szurkolói ankétján elhangzott, feljelentést még nem kaptak a klubvezetők, de amíg nem rendezik az elmaradásokat, biztosan nem lesz új igazolás.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. július 2., kedd 10:36

Hétfőn beszámoltunk a Haladás jövőjével kapcsolatban kiadott közleményről, amelyben a tulajdonjog átruházásáról is szó esett. Tegnap e mellett szurkolói ankétot is tartottak Szombathelyen, amelyen Tóth Miklós ügyvezető beszélt az aktuális helyzetről - számolt be az ugytudjuk.hu.

- Nem kapnak fizetést a játékosok és az edzők - mondta Tóth Miklós. - Feljelentést még nem, figyelmeztetést már kaptak a klubvezetők. Addig nem lesz új edző és új játékos, amíg nincsenek kifizetve az eddigi pénzek.

Az ügyvezető hozzátette, az adósság fő oka, hogy "elszaladtak a fizetések", valamint "sok MLSZ szabály változott, ez is 170 millió forintot “húzott ki” a csapat zsebéből". Elmondta azt is, hogy jelenleg 400 millió forint a klub adóssága.

Az ankéton részt vett Illés Béla többségi tulajdonos is, aki a vádakra reagálva úgy fogalmazott: "egy fillért nem vettem ki a klubból".

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Mosonmagyaróvár
Supka Attila
A csakfoci.hu korábbi hírének megfelelően az NB II-es Mosonmagyaróvár vezetőedzője lett Supka Attila.
Tovább az összes átigazoláshoz