Halmosi visszavonult: "Egyetlen vezetőedző sem kérte, hogy újra játsszon!"

Séllei Árpád, az NB II-es Haladás ügyvezető igazgatója nyilatkozott a visszavonult Halmosi Péterről.
Privacsek András 2020. január 8., szerda 17:59
Séllei Árpád, az NB II-es Haladás ügyvezető igazgatója nyilatkozott a visszavonult Halmosi Péterről.
Szerző: Privacsek András 2020. január 8., szerda 17:59

- Halmosi Péter 2018 novembere óta nem vett részt az edzéseken, 2019 június 30-án lejárt a kontraktusa - mondta Séllei Árpád, a Haladás ügyvezető igazgatója a haladas.hu-nak. - A tavalyi évben egyetlen vezetőedzőnk sem kérte, hogy Halmosi újra játsszon - tehát szó sincs arról, hogy a vezetőség szándékosan kitolt volna vele, tisztán szakmai döntés született. A Haladásban ugyanis nem a tulajdonosok döntik el, ki legyen a pályán és ki nem, nem a vezetőség állítja össze a kezdőcsapatot.

Tavaly Király Gábort és Halmosi Pétert a ZTE ellen tervezett gálamérkőzésen búcsúztattuk volna el, ám a szurkolók kérésére elmaradt az összecsapás. Annak pedig később nem láttuk értelmét, hogy a gyenge szereplés miatt tüntető nézők előtt, kevésbé ünnepélyes hangulatban búcsúztassuk el őket.

De nincs kizárva, hogy a közeljövőben búcsúmeccset rendezünk számukra. Köszönjük Halmosinak a gólokat, a játékot, azt, amit tett a Haladásért - tudom, nehéz ennyi idő után befejezni egy pályafutást.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Profi szerződés
Profi szerződést kötöttek 16 éves támadójukkal, az U17-es válogatott Egri Imrével, aki már a klub U19-es együttesében bizonyít.
U Craiova 1948
Giovanni Costantino
Giovanni Costantino októberben lett az FC U Craiova 1948 vezetőedzője, azonban most távozik a román klubtól.
Puskás Akadémia
Pécsi Ármin
Pécsi Ármin 2028-ig szóló szerződést írt alá a Puskás Akadémiával.
Tovább az összes átigazoláshoz