Fogműtét után beszedett antibiotikum gyengítette le a Haladás légiósát - videó

A Haladás cseh légiósa idő előtt kényszerült elhagyni a pályát a Debrecen elleni bajnokin szombat délután. Vit Benest kényszerűségből kellett lecserélni a 17. percben, aki a két héttel ezelőtti fogműtétje után lábadozik.
Csakfoci Admin 2018. szeptember 2., vasárnap 11:18
A Haladás cseh légiósa idő előtt kényszerült elhagyni a pályát a Debrecen elleni bajnokin szombat délután. Vit Benest kényszerűségből kellett lecserélni a 17. percben, aki a két héttel ezelőtti fogműtétje után lábadozik.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. szeptember 2., vasárnap 11:18

Mint ismeretes, szombat délután 1-1-es döntetlent játszott egymással a Debrecen és a Haladás az NB I 7. fordulójában.

A találkozó 17. percében egy ártalmatlannak tűnő pillanatban a vendégek cseh hátvédje, Vit Benes jelezte a társaknak, valami nincs rendben vele. A csapattársak azonnal jeleztek Erdős József játékvezetőnek, aki megállította a játékot. A 30 éves védőt rövid ideig ápolni kellett, majd szédelegve, segítséggel lesétált a pályáról és cserét kért. Helyette Tamás László állt be.

A Haladás masszőre, Jakab Ferenc a klubhonlapnak elmondta, a csere hátterében a futballista korábbi fogműtétje áll. Benes emiatt legutóbb az egy héttel ezelőtti, MTK elleni bajnokin is csak egy félidőt tudott játszani.

Mivel még szednie kellett a műtét miatt az antibiotikumokat, ezért szervezete annyira legyengült, hogy Debrecenben csak bő negyedórát bírt.

TABELLA: AZ NB I ÁLLÁSA ITT!

Schimmer cseréje

A Haladás másik labdarúgóját, Schimmer Szabolcsot a 84. percben kellett lecserélni, ám védőt csupán izomfáradtság miatt volt kénytelen idő előtt elhagyni a játékteret.

Olvastad már?
NB I: Két gól és négy sérülés a forduló első meccsén, Debrecenben - videó, tabella
Bár rengeteg helyzetet kidolgoztak a csapatok, gól csak mindkét oldalon egy-egy született, amivel a Haladás megszerezte első idegenbeli pontját a szezonban.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz