I. félidő

A hazai pályán játszó Loki kezdte aktívabban a mérkőzést, az első három percben már mindkét támadójuk, Takács és Könyves előtt is adódott gólszerzési lehetőség. Varga Kevin remek csele után hiába hozta magát ziccerbe, fölé lőtt, Takács azonban a 21. percben már nem hibázott: Tőzsér jobb oldali szöglete után a felső léc segítségével bólintott a kapuba (1-0).

Ezzel a fejessel kezdődött meg a hétvégi góltermés.

Debreceni góllal indult az OTP Bank Liga 7. fordulója – szokás szerint minden meccs élőben az m4sport.hu-n!

Közzétette: M4Sport – 2018. szeptember 1., szombat

A 42. minutumban kisebb meglepetésre egyenlített a Haladás: Mészáros Norbert mellett tudott kilépni Priskin, lövése Kinyik lábán felpattanva jut a kapuba (1-1).

Priskin szerencsés lövése egyenlítést ért

Priskin Tamás egy (kettő?) védő segítségével csapta be a debreceni kapust, egyenlített a Haladás.

Közzétette: M4Sport – 2018. szeptember 1., szombat

Az első félidőben már három kényszerű cserét voltak kénytelenek végrehajtani a vezetőedzők: a Haladásból Benes helyére Tamás László, a DVSC-ben Barna helyére Ferenczi János, Cikos helyett pedig Kusnyír érkezett a pályára.

II. félidő

Fordulás után változott a játék képe, a kezdő sípszó után a Haladás szinte kapuja elé szögezte a Lokit. Schimmer ziccerben nem talált kaput, majd Mészáros Karol lövését kellett kiütnie Nagy Sándornak, ekkor benne volt a levegőben, hogy fordíthatnak a szombathelyiek. Aztán újra magához ragadta a kezdeményezést a hazai gárda, Könyves kétszer is nagy helyzetben hibázott, Bódi lövését pedig Király fogta. Közben a túloldalon a csereként beállt Németh Márió próbálkozását hárította óriási bravúrral Nagy Sándor. A hajrában még Schimmert is le kellett cserélni sérülés miatt, Halmosi váltotta, de újabb gól már nem született. Így a csapatoknak meg kellett elégedniük 1-1 ponttal, ami a Haladásnak az első idegenbeli pontot jelenti az idényben.

DVSC – Haladás 1-1 (1-1)

Gólszerzők: Takács 21. ill. Priskin 42.

FRISS: ÍGY ÁLL AZ NB I TABELLÁJA – KATTINTS!