Felkészülés: Hozta a kötelezőt a Haladás a másodosztályú ellenfele ellen

Idegenben győzött 4-2-re első felkészülési mérkőzésén az NB I-ben 10. helyen telelő Haladás.
Csakfoci Admin 2018. január 17., szerda 14:44
Idegenben győzött 4-2-re első felkészülési mérkőzésén az NB I-ben 10. helyen telelő Haladás.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. január 17., szerda 14:44

A téli szünetben edzőcserén áteső NB II-es Sopron ellen kezdte meg téli edzőmeccseinek sorát a Haladás. A Michal Hipp által irányított kezdőcsapatban az idén 50. felkészülését megkezdő Király Gábor nem kezdett, helyette Lévay Gergely és Rózsa Dániel kapott egy-egy félidőt. Mellettük a Videoton elleni bajnokin (1-0) vállsérülést szenvedő Myke Ramos sem játszott, ahogy a szerb légiós, Miroslav Grumics sem.

A klubhonlap tájékoztatása szerint a múlt héten próbajátékon részvevő Kristian Kolcák hazautazott Szlovákiába, és egy-két napon belül tájékoztatja a vezetőséget, hogy elfogadja-e a zöld-fehérek ajánlatát.

A találkozó eleje kiegyenlített játékot hozott, majd fokozatosan magához ragadta az irányította a Haladás. A 9. percben megszerezték a vezetést Halmosi révén, aki egy baloldali beadás után hét méterről a bal sarokba rúgta a labdát. A 25. percben már kettővel mentek a szombatheliyek Williams találatával, majd a félidő előtt tíz perccel Tóth Máté már 3-0-ra növelte az előnyt.

A második félidő megkezdése után nem sokkal Williams jobb oldali beadását Pinte visszafejelte, Németh Márió pedig egy méterről a hálóba lőtt. A hátralévő időben a hazaiak Szabó Viktor duplájával szépíteni tudtak, és így kialakult a 4-2-es végeredmény.

Felkészülési mérkőzés:

Sopron – Haladás 2-4 (Halmosi 9., Williams 25. Tóth 35., Németh 49., illetve Szabó)

Haladás, I. félidő: Lévay – Polgár, Wils, Bolla, Bosnjak – Jagodics – Medgyes, Petró, Tóth M., Halmosi – Williams

Haladás, II. félidő: Rózsa – Schimmer, Jancsó, Németh Milán, Keresztes – Kovács L. – Pinte, Németh Márió, Rácz, Kiss T. – Williams

Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Profi szerződés
Aláírta élete első profi szerződését a 2006-os születésű Stumpf Gábor, aki az idei szezonban alapembere lett az MTK NB III-as együttesének. Stumpf télen az NB I-es csapatban is bemutatkozott a felkészülés alatt.
Ferencváros
Szerződéshosszabbítás
A Fradi meghosszabbította a 21 éves Katona Bálint szerződését.
Leverkusen
Bősze Levente
Újabb magyar utánpótlás-válogatott játékos igazolhat külföldre: a Bundesligában listavezető Bayer Leverkusenhez szerződhet a 2009-es születésű Bősze Levente. (twitter.com/wonderkidshun)
Tovább az összes átigazoláshoz