Borzasztó látvány: Stoplival találták fejbe a Haladás gólszerzőjét - fotó

Két centiméter hosszan felszakadt a bőr Holdampf Gergő fején, miután a Gyirmót középpályása olyan szerencsétlenül esett rá, hogy stoplival találta el.
Nyikes Zoltán 2019. augusztus 4., vasárnap 10:25
Két centiméter hosszan felszakadt a bőr Holdampf Gergő fején, miután a Gyirmót középpályása olyan szerencsétlenül esett rá, hogy stoplival találta el.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. augusztus 4., vasárnap 10:25

Mint ismert, péntek este az NB II nyitómeccsén 1-1-es döntetlent játszott a Gyirmót FC Győr otthonában a Szombathelyi Haladás. A vasiak egyenlítő találatát a 24. percben szerezte Holdampf Gergő, ám a játékos számára nem csak a gól, hanem egy szerencsétlen eset miatt is emlékezetes marad a találkozó.

A 25. születésnapját a meccs előtti napon, csütörtökön ünneplő labdarúgó a második félidőre bekötözött fejjel kocogott ki.

- Az első félidőben egy ütközésnél a földön maradtam, Vass Ádám pedig éppen rám esett, ráadásul olyan szerencsétlenül, hogy a stoplija a fejemet találta el.

Két centiméter hosszan felszakadt a bőr, egyelőre húzó tapasz van rajta

– mesélte a középpályás a vasiak klubhonlapján. – Nagy baj szerencsére azonban nincs. Mivel ez volt az első gólom a Haliban, tudom a kötelességem, egy üdítőre vendégül látom majd a fiúkat.

A Haladás hivatalos oldala egy képet is közzétett Holdampf sérüléséről, ami finoman szólva sem szép látvány.


Fotó: www.haladas.hu

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Balabás Bence
Zalaegerszegre teszi át székhelyét az Austria Wientől a 16 éves középpályás, Balabás Bence, aki alapember az U17-es válogatottban. Korábban a Fradi és a Puskás Akadémia utánpótlásában is játszott.
Kisvárda
Driton Camaj
A csakfoci.hu úgy tudja, hogy Driton Camaj iránt egy török klub érdeklődik, de az ottani átigazolási piac közelgő zárása miatt nem biztos, hogy összejön az egyezség.
Ferencváros
Kwaku Bonsu Osei
Januárban a Fradinál járt próbajátékon Kwaku Bonsu Osei, a ghánai végül a szerb bajnokságba igazolt.
Tovább az összes átigazoláshoz