Két napig nyomozott az NB I után a Haladás új légiósa

A Haladás újdonsült holland középpályása, Sjoerd Overgoor két napig bújta a világhálót, mielőtt aláírt a zöld-fehérekhez.
Dudás Gábor 2016. július 12., kedd 10:08
A Haladás újdonsült holland középpályása, Sjoerd Overgoor két napig bújta a világhálót, mielőtt aláírt a zöld-fehérekhez.
Szerző: Dudás Gábor 2016. július 12., kedd 10:08

A 27 éves, 181 cm magas, védekező és támadó középpályásként egyaránt bevethető Sjoerd Overgoor a Go Ahead Eagles együttesében futballozott, három évre írt alá Szombathelyre. Alapos felkészülés után.

- Két napig bújtam az internetet a magyar futballról és a Haladásról: nem volt mindegy és érdekelt hová jövök - jelezte Overgoor a haladas.hu-nak -  Sokmindent megtudtam, többek közt is, hogy fejlődik a magyar labdarúgás, sorra épülnek az új stadionok - vonzónak tűnt tehát az itteni lehetőség. Sok emlékem nincs a magyar fociról, de az megvan, hogy annak idején a Go Ahead Eagles játékosaként pályára léptem az FTC elleni Európa-liga mérkőzéseken. Szóval a jelenlegi magyar bajnok ellen korábban már játszottam. Nemrégóta vagyok Szombathelyen, de nagyon kellemes város, igaz, az otthonihoz képest sokkal, de sokkal melegebb van. Rengeteg fiatal található a keretünkben, sok a technikás, kimondottan jó futballista is, úgy vélem, jó csapatunk lesz. Ami engem illet, erősségem, hogy jó, mélységi passzokkal hozom helyzetbe, gólhelyzetbe társaimat. Tehát nem a góllövés a legnagyobb erősségem, de szívesen felzárkózok a támadásokhoz, ha tehetem. Szeretném minél több mérkőzést játszani, sok gólpasszt kiosztani - a helyezést illetően egyelőre még felelőtlenség lenne tippelni, mindenesetre minél előbb szeretnék végezni a csapattal. A kommunikációval nincs probléma, csapattársaim beszélnek angolul és egyébként is mindenki nagyon segítőkész, barátságos - nekem például Bosnjak Predrag segít nagyon sokat.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Csinger Márk
A DAC 2027-ig hosszabbított U21-es magyar válogatott védőjével, Csinger Márkkal.
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
MTK Budapest
Futács Márkó
Távozott az MTK Budapesttől Futács Márkó. A 33 éves támadó másfél éven át viselte a klub mezét, de az idei szezonban nem kapott játéklehetőséget, így a felek közös megegyezéssel bontottak szerződést.
Tovább az összes átigazoláshoz