A Hali védője: "Elszállt az agyam, csúnya, trágár szavakat mondtam, jogos a piros lap"

A Haladás hátvédje váratlanul a kiállítás sorsára jutott a Ferencváros elleni bajnokin. Jagodics Márk káromkodás miatt kapott azonnali piros lapot a játékvezetőtől.
Csakfoci Admin 2018. augusztus 5., vasárnap 9:17
A Haladás hátvédje váratlanul a kiállítás sorsára jutott a Ferencváros elleni bajnokin. Jagodics Márk káromkodás miatt kapott azonnali piros lapot a játékvezetőtől.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. augusztus 5., vasárnap 9:17

A szezonban egyelőre győzelem nélkül csak a 10. helyen áll a Haladás a bajnokságban. Nem elég, hogy a szombathelyieknél Priskin Tamást az első fordulóban Batik Bence lekönyöklése miatt négy meccsre elmeszelte a szövetség, most újabb eltiltásra számíthatnak a vasiak.

Történt ugyanis, hogy a szombati, Ferencváros elleni bajnoki 86. percében a játékvezető, Szőts Gergely gondolkodás nélkül felmutatta a piros lapot Jagodics Márknak. A lefújás után a 26 éves hátvéd elmondta a csakfoci.hu-nak, miért állították ki.

Volt egy szabálytalanság, amit nem éreztem jogosnak, és mellettem mások sem. Mérgelődtem egy sort, csúnya szavakat mondtam. Nem a bírónak szántam, de úgy érezte, neki címeztem, ezért egyből pirosat adott. Mérlegelhetett volna, de mivel trágár szavak hagyták el a számat, ezért jogos volt a kiállítás – idézte fel az eseményeket Jagodics Márk a csakfoci.hu-nak.

Hozzátette, megbeszélte a történteket a sporival, és bízik a rövidebb idejű eltiltásban.

A pályán sok mindenkinek elszáll ilyenkor az agya, de tény, nem lett volna szabad megengednem ezt a magatartást magamnak. A lefújás után egyből bementem a bírói öltözőbe, és bocsánatot kértem a játékvezetőtől. Közöltem vele, hogy a mérkőzés hevében történt az egész, nem akartam megbántani őt és senkit körülöttem. Azt nem tudom, mit írt a jegyzőkönyvbe. Remélem, minél kevesebb időre tiltanak el, mert szeretnék segíteni a csapatomnak – fohászkodott a Haladás játékosa.

LENKÓ PATRIK

Neked ajánljuk
Átigazolások
BVSC
Szekeres Tamást nevezhetik ki
Információink szerint a jövőben Szekeres Tamás felelhet a BVSC-nél lévő szakmai munkáért.
Ferencváros
Arbër Hoxha
Az ulloi129.hu szerint valóban a klub látókörében van a horvát lapok által a Fradival szóba hozott Slaven Belupo-szélső, Arbër Hoxha.
Légiósok
Gulácsi Péter
A kispadra szorult Gulácsi Péter "elgondolkodik a jövőjéről" az RB Leipzignél - írja a német Kicker.
Tovább az összes átigazoláshoz