Különösebb gólhelyzet nélkül zajlott a mérkőzés első tíz perce. A 11. percben aztán Lovrencsics Gergő eresztett meg egy löketet 30 méterről kapásból, de lövése jócskán elkerülte a kaput. Alig hat perccel később Varga Roland kapott egy remek indítást, de Benes lelopta a labdát a lábáról. A 20. percben a Fradi-szurkolók a múlt héthez hasonlóan a nemtetszésüket fejezték ki és elkezdték skandálni az “Auf Wiedersehn” rigmust, utalva Thomas Doll távozására.

Három perccel később azonban már gólnak örülhettek a hazai drukkerek: Bőle ugratta ki nagyszerűen Varga Rolandot, aki jobbal, közelről a léc alá vágta a labdát (1-0). A gól után kisebb helyzeteket még kidolgozott a Fradi, ám újabb találat nem született, így 1-0-s ferencvárosi előnnyel mentek pihenni a felek.

A második félidőben hamar növelhette volna előnyét a Fradi, de Varga középre passzolt labdáján túlfutott Petrjak, majd egy percre rá Varga lövését védte szépen Király. A Haladás pedig szinte az ellentámadásból egyenlített: Mészáros tört be a 16-oson belülre, majd okosan visszapasszolt, az érkező Gaál a hosszúba helyezett (1-1).

Sokáig nem örülhettek a szombathelyiek: Lovrencsics remekül szerzett labdát az ellenfél térfelén, jól ugratta ki Vargát, aki önzetlenül passzolt a mellette futó Lanzafaméhez, ő pedig a kapuba passzolt (2-1). Az olasz csatárnak ez volt az első gólja tétmeccsen a Fradiban, de hamarosan jött a következő, ugyanis a Petrjakkal szembeni szabálytalanságért megítélt 11-est magabiztosan a jobb sarokba lőtte (3-1).

A hátralévő idő legfontosabb eseménye Jagodics piros lapja volt, a Hali játékosa odaszólt valamit a játékvezetőnek, ezért állították ki.

Edzői értékelések ITT – kattints!

TABELLA: ÍGY ÁLL AZ NB I

NB I, 3. forduló

FTC-Haladás (1-0) 3-1

G.: Varga R. (22.), Lanzafame (53., 63. – a másodikat 11-esből), ill. Gaál (50.) – kiállítva: Jagodics 87. (Haladás)

Varga gólja

Fel a léc alá! Király Gábornak esélye sem volt Varga Roland lövésénél, 1–0 a Fradinak.A meccset itt nézhetitek élőben: bit.ly/2LWdQnh

Közzétette: M4Sport – 2018. augusztus 4., szombat

 

Lanzafame első Fradi-gólja

Lanzafame megszerezte első gólját Fradi-mezben, 2–1 a zöld-fehéreknek.A meccset itt nézhetitek élőben: bit.ly/2LWdQnh

Közzétette: M4Sport – 2018. augusztus 4., szombat