Enyhített az MLSZ: Így büntették meg az ütésért kiállított focistát

A botrányos véget ért magyar bajnoki után sújtott le a szövetség, de ma újratárgyalták az esetet.
Dudás Gábor 2018. január 9., kedd 20:07
A botrányos véget ért magyar bajnoki után sújtott le a szövetség, de ma újratárgyalták az esetet.
Szerző: Dudás Gábor 2018. január 9., kedd 20:07

Egy hónapja botrányos körülmények között ért véget a ZTE és a Gyirmót NB II-es bajnokija: a 4-2-s győzelmet arató győri gárda a meccs végén elveszítette egyik legjobbját, a gólt és gólpasszt is jegyző Kiss Mátét, aki megütötte egy szabálytalanság után a zalai Fujsz Richárdot.

A 95. percben azonban elszakadt a cérna a gyirmóti játékosnál: miután a ZTE támadója, Fujsz Richárd szabálytalankodott és rálépett ellenfelére, Kiss egy ütéssel törlesztett, Pillók Ádám játékvezető pedig egy tömegjelenetet követően – amelybe a kispadon ülők is beszálltak – kiállította a vendégek futballistáját, Fujsznak pedig sárga lapot adott.

Az eset miatt a Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága 4 soron következő férfi felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltással sújtotta az egykori U20-as vb-bronzérmes középpályást. A Gyirmót FC Győr sportszervezetének kérésére, azonban ma - Hannich Péter sportigazgató jelenlétében - újratárgyalta Kiss Máté ügyét a szövetség, és a játékos büntetését, a mérkőzés felvételének megtekintése után három soron következő bajnoki mérkőzésre szóló eltiltásra mérsékelték - számolt be az NB II-es klub honlapja.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Mohamed Ali Ben Romdhane
Tunéziában azt írják, hogy az Al Ahlyhoz igazolhat Mohamed Ali Ben Romdhane, honlapunk azonban úgy értesült, hogy a Fradinál egyelőre nem jelentkezett az egyiptomi csapat az üzlettel kapcsolatban.
ETO FC
Kuznyecov Szergej
Korábbi hírünknek megfelelően Kuznyecov Szergej lett a győriek új vezetőedzője.
ETO FC
Távozik a vezetőedző
Az NB II-ben szereplő ETO FC vezetősége szerződést bontott az első csapatot irányító Antonio Munozzal.
Tovább az összes átigazoláshoz