Edzőváltás jöhet az ETO-nál: Szentessel már közölték, hogy mennie kell - ő lehet az utód

Az NB II-es szezon legsikeresebb fiatal edzője, a békéscsabai Boér Gábor ülhet le a győriek kispadjára, de több játékosa is követheti. Nagy átalakítást terveznek az ETO-nál a keretben, komoly visszatérőkkel a főszerepben.
Dudás Gábor 2018. június 4., hétfő 12:00
Az NB II-es szezon legsikeresebb fiatal edzője, a békéscsabai Boér Gábor ülhet le a győriek kispadjára, de több játékosa is követheti. Nagy átalakítást terveznek az ETO-nál a keretben, komoly visszatérőkkel a főszerepben.
Szerző: Dudás Gábor 2018. június 4., hétfő 12:00

Könnyen elképzelhető, hogy az ETO-nál a vezetés megválik Szentes Lázár vezetőedzőtől, akit egyébként még 1 éves megállapodás köt a Merkantil Bank NB II-ben a 7. helyen végzett klubhoz - számolt be a Kisalföld.

A csakfoci.hu információi szerint már közölték is a szakemberrel, hogy mennie kell, azaz szerződést bontanának vele.

Szentes helyére Boér Gábor ülhet le a kispadra: a fiatal magyar edzők egyik legjobbjának tartott, 35 éves tréner másfél éve Békéscsabán dolgozik és szintén szerződés köti a viharsarkiakhoz, akik nem is szívesen válnának meg a bronzérmet szerzett Boértól, így még zajlanak az egyeztetések.

A Kisalföld szerint az edző mellett békéscsabai játékosok is mehetnek Győrbe: az NB II idei gólkirálya – holtversenyben Lencsével – Birtalan Botond, valamint Gránicz Patrik és Viczián Ádám is valamelyik győri együttesbe (azaz az ETO-hoz vagy a Gyirmóthoz) költözhet nyáron, nyilván attól is függően, hogy kik irányítanak majd a kisalföldi klubokban.

Az ETO korábbi bajnokcsapatának tagjai közül beszélnek Lipták Zoltán és Koltai Tamás hazatéréséről, valamint bizonyos feltételek esetén elképzelhető Priskin Tamás érkezése is. Rajtuk kívül a Simon testvérek Paksról, illetve az MTK-ból Borbély, Talabér és Hrepka neve szerepel a kívánságlistán - teszi hozzá a portál.

Olvastad már?
NB II: Kiesett a legkevesebb gólt kapott csapat, a ZTE kiütéssel maradt benn - eredmények, tabella
A Zalaegerszeg jövőre is a másodosztályban indulhat, a Szolnok és a Szeged 2011 azonban nem.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Botka Endre
Meghosszabbította szerződését a Ferencvárossal Botka Endre - jelentette be hivatalos oldalán az NB I-es listavezető.
Debrecen
Ramil Sheydayev
Ezúttal a Debrecennel hozták kapcsolatba a Qarabag egyik legjobbját, a 27 éves Ramil Sheydayevet.
MOL Fehérvár
Cserkuti-Németh Olivér
Profi szerződést kapott a 16 éves csatár, Cserkuti-Németh Olivér, aki részt vett a Vidi téli edzőtáborában és már az NB III-as csapatban is bemutatkozott.
Tovább az összes átigazoláshoz