Már tényként írják: Hazatér a válogatott játékos Debrecenbe

Az utóbbi hetekben már téma volt itthon, hogy Korhut Mihály hazatérhet a Lokiba, és jelenlegi állomáshelyén, Görögországban már egyértelműen állítják, hogy a 32 éves válogatott balhátvéd újra volt klubjában szerepel majd.
Dudás Gábor 2020. július 16., csütörtök 10:48
Az utóbbi hetekben már téma volt itthon, hogy Korhut Mihály hazatérhet a Lokiba, és jelenlegi állomáshelyén, Görögországban már egyértelműen állítják, hogy a 32 éves válogatott balhátvéd újra volt klubjában szerepel majd.
Szerző: Dudás Gábor 2020. július 16., csütörtök 10:48

A jó szezont futott és csapatában, az Arisz Szalonikiben alapembernek számító Korhut Mihály görög sajtóhírek szerint biztos, hogy nem marad csapatánál.

A görög Lamia Sports azt írja, hogy a 32 éves balhátvéd több ajánlatot is kapott már a hosszabbításra a klubtól, de ő inkább úgy döntött, hogy visszatér Magyarországra.

A portál úgy tudja, hogy a magyar válogatott játékos korábbi csapatánál, a DVSC-nél szerepel majd, ahol szeretne segíteni a Lokinak a visszajutásban. Mint ismeretes, a debreceniek 27 év után búcsúztak három héttel ezelőtt az élvonaltól, így a Merkantil Bank NB II-ben szerepelnek majd az új idényben.

Korhutot korábban a Panathinaikosszal és a Hajduk Splittel is hírbe hozták, de a görögök szerint most egyértelműnek tűnik, hogy a balbekk hazatér.

- Ha közös nevezőre jutunk, akkor maradok, de közben más országokból is érkeztek ajánlatok. Persze az elsődleges cél az, hogy a mostani klubommal megegyezzek. Úgy szeretnék edzeni, játszani és csapatot választani magamnak, hogy a szövetségi kapitány számíthasson rám a nemzeti együttes meccsein - nyilatkozta nemrég Korhut a jövőjéről.

A részben debreceni nevelésű és profi évei első nyolc esztendejét a DVSC-nél töltő Korhut 3-szoros magyar bajnoknak és kupagyőztesnek is mondhatja magát a Lokival.

Olvastad már?
A Loki Kazahsztánból igazolhat jól ismert támadót - hazai átigazolási hírek
A csakfoci.hu legkedveltebb rovatában ismét az NB I, az NB II és légiósainkat érintő piaci híreket gyűjtjük egy csokorba Nektek. Cikkünk folyamatosan frissül. Nézz vissza naponta többször is!
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
NB III
Kun Bertalan
A PSV-t is megjárt korábbi utánpótlás-válogatott szélső, Kun Bertalan a harmadosztályú Veszprémhez szerződött.
NB III
Urbán Flórián
Bejelentették, hogy a BVSC-től távozó Urbán Flórián a harmadosztályú Csornánál lett vezetőedző.
DVSC
Leendő érkező
"Ha minden jól megy, 2024 nyarán leigazolunk egy rendkívül tehetséges, feltörekvő magyar játékost. Már régóta követjük a pályafutását, több mint 15 oldalnyi riportom van róla" - mondta Hayk Hovakimyan. (dvsc.hu)
Tovább az összes átigazoláshoz