Nagyszerű szezont fut a görög élvonalbeli Ariszban a magyar válogatott balhátvéd, Korhut Mihály, aki múlt hétvégén megszerezte idénybeli első gólját az OFI Kréta elleni bajnokin a playoff első fordulójában. A 22-szeres válogatott játékos szerződtetése még március végén felvetődött a rivális Panathinaikosznál is, ezúttal pedig újabb csapattal boronálták össze.

A sport24.gr horvát sajtóhírekre hivatkozva arról számolt be, hogy

a Hajduk Split is szívesen látná soraiban Korhutot, akihez azonban ragaszkodik az Arisz is,

hiszen a következő idényben az Európa Liga-selejtezőben induló klubot a nyári átigazolási szezonból kizárta az Európai Labdarúgó Szövetség, így a vezetők igyekeznek legalább egyben tartani a mostani csapat magját.

A lap hozzáteszi, a Hajduk már meg is tette ajánlatát a magyar játékosnak, akinek a döntésében a pénzügyi feltételek mellett az is szerepet játszhat, hogy Horvátország közelebb van Magyarországhoz, mint Görögország. Kiemelik, döntés még nem született, Korhut jövője egyelőre kérdéses.

A Hajduk nyolc fordulóval a horvát bajnokság zárása előtt a Bajnokok Ligája-selejtezőt érő második helyen áll, a csapatot a korábbi 57-szeres válogatott védő, a Juventus mezét 174 tétmeccsen viselő Igor Tudor irányítja.