Már tényként írják: Hazatér a válogatott játékos Debrecenbe

Az utóbbi hetekben már téma volt itthon, hogy Korhut Mihály hazatérhet a Lokiba, és jelenlegi állomáshelyén, Görögországban már egyértelműen állítják, hogy a 32 éves válogatott balhátvéd újra volt klubjában szerepel majd.
Dudás Gábor 2020. július 16., csütörtök 10:48
Az utóbbi hetekben már téma volt itthon, hogy Korhut Mihály hazatérhet a Lokiba, és jelenlegi állomáshelyén, Görögországban már egyértelműen állítják, hogy a 32 éves válogatott balhátvéd újra volt klubjában szerepel majd.
Szerző: Dudás Gábor 2020. július 16., csütörtök 10:48

A jó szezont futott és csapatában, az Arisz Szalonikiben alapembernek számító Korhut Mihály görög sajtóhírek szerint biztos, hogy nem marad csapatánál.

A görög Lamia Sports azt írja, hogy a 32 éves balhátvéd több ajánlatot is kapott már a hosszabbításra a klubtól, de ő inkább úgy döntött, hogy visszatér Magyarországra.

A portál úgy tudja, hogy a magyar válogatott játékos korábbi csapatánál, a DVSC-nél szerepel majd, ahol szeretne segíteni a Lokinak a visszajutásban. Mint ismeretes, a debreceniek 27 év után búcsúztak három héttel ezelőtt az élvonaltól, így a Merkantil Bank NB II-ben szerepelnek majd az új idényben.

Korhutot korábban a Panathinaikosszal és a Hajduk Splittel is hírbe hozták, de a görögök szerint most egyértelműnek tűnik, hogy a balbekk hazatér.

- Ha közös nevezőre jutunk, akkor maradok, de közben más országokból is érkeztek ajánlatok. Persze az elsődleges cél az, hogy a mostani klubommal megegyezzek. Úgy szeretnék edzeni, játszani és csapatot választani magamnak, hogy a szövetségi kapitány számíthasson rám a nemzeti együttes meccsein - nyilatkozta nemrég Korhut a jövőjéről.

A részben debreceni nevelésű és profi évei első nyolc esztendejét a DVSC-nél töltő Korhut 3-szoros magyar bajnoknak és kupagyőztesnek is mondhatja magát a Lokival.

Olvastad már?
A Loki Kazahsztánból igazolhat jól ismert támadót - hazai átigazolási hírek
A csakfoci.hu legkedveltebb rovatában ismét az NB I, az NB II és légiósainkat érintő piaci híreket gyűjtjük egy csokorba Nektek. Cikkünk folyamatosan frissül. Nézz vissza naponta többször is!
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Csákvár / Puskás Akadémia
Öt játékos is visszatér Felcsútra
Már Felcsúton kezdik meg a felkészülést a fiatal futballisták.
Szeged
Megvan az első érkező
A 21 éves támadó középpályás 3 évre kötelezte el magát az NB II-es klubhoz.
Puskás Akadémia
Változások a szakmai stábban
Honlapunk információi szerint Hornyák Zsolt, a Puskás Akadémia vezetőedzője új asszisztens edzőkkel kezdheti meg a következő szezont.
Tovább az összes átigazoláshoz