Koronavírus: A DVSC-nél is történt megbetegedés; mindenkit tesztelnek - Korhut kikerült a válogatott keretéből

A debreceni klub valamennyi játékosa, stábtagja és irodai dolgozója is Covid-teszten vett részt. Úgy tudjuk, az egyik sportvezető fertőződött meg.
Privacsek András 2020. augusztus 30., vasárnap 13:51
A debreceni klub valamennyi játékosa, stábtagja és irodai dolgozója is Covid-teszten vett részt. Úgy tudjuk, az egyik sportvezető fertőződött meg.
Szerző: Privacsek András 2020. augusztus 30., vasárnap 13:51

Mint közismert, országszerte növekszik a koronavírus-fertőzöttek száma, a DVSC környezetében is megbetegedést regisztráltak a szakemberek - írja a dvsc.hu. A klub azonnal cselekedett, szombaton éjszaka és vasárnap reggel valamennyi játékosa, stábtagja és irodai dolgozója – a törvényes egészségügyi protokollt maximálisan betartva – Covid-teszten vett részt. A mintavételt a jövő hét elején megismétlik, ugyanis két negatív teszt szükséges a mindennapi munka folytatásához.

Ezáltal változás történt a válogatott keretében is, Korhut Mihály helyett Hangya Szilveszter csatlakozik a nemzeti együtteshez.

A csakfoci.hu információi szerint a DVSC egyik sportvezetője lett vírusos, ami szombat este derült ki, ezért kellett a Vasas elleni mérkőzést követően az egész csapatot tesztelni, ahogy az akadémia játékosait is.

Olvastad már?
Koronavírus: Mindenkit leteszteltek a Lokinál, megvan az eredmény
Megvannak a koronavírus-tesztek eredményei a DVSC-nél, a játékosok között nincs fertőzött, de a csapat környezetében kettő is.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Sallai Roland
Édesapja elmondása szerint Olaszországba kerülhet a nyáron a Freiburg magyar válogatott támadója.
Puskás Akadémia
Körmendi Kevin
Körmendi Kevin 2025 nyaráig szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. A 21 éves hátvéd jelenleg az Aqvital FC Csákvár színeiben szerepel kölcsönben.
Puskás Akadémia
Komáromi György
2026 nyaráig meghosszabbították Komáromi György szerződését. A saját nevelésű, 21 éves támadó a mostani szezonban 16-szor lépett pályára az NB I-ben.
Tovább az összes átigazoláshoz