Mint ismeretes, országszerte növekszik a koronavírus-fertőzöttek száma, a DVSC környezetében is regisztráltak megbetegedést. A csakfoci.hu vasárnap számolt ve arról, hogy információi szerint a Loki egyik sportvezetője lett koronavírusos, ami szombat este derült ki, ezért kellett a Vasas elleni mérkőzést követően az egész csapatot tesztelni, ahogy az akadémia játékosait is. Eközben Korhut Mihály – elővigyázatosságból – kikerült a magyar válogatott keretéből.

Szombaton éjszaka és vasárnap reggel a klub valamennyi játékosa, stábtagja és irodai dolgozója – a törvényes egészségügyi protokollt maximálisan betartva – Covid-teszten vett részt.

Az jó hír, hogy a Loki összes játékosának negatív lett a tesztje, ugyanakkor a csapat tágabb környezetében két teszt is pozitív eredményt hozott – írja a dvsc.hu.

Az érintettek természetesen a törvényi szabályozásnak megfelelően házi karanténban vannak, állapotuk jó, tünetmentesek. A klubnál szigorú szabályozás vonatkozik mindenkire és folyamatos fertőtlenítés zajlik az elővigyázatosságot szem előtt tartva.

A mintavételt a jövő hét elején megismétlik, ugyanis két negatív teszt szükséges a mindennapi munka folytatásához. Mivel az NB II-es bajnokságban is kéthetes szünet következik, így van lehetőség a helyzet megnyugtató megoldására.