A Lokinál elbeszélgettek a játékosokkal: "Az NB II piszok nehéz bajnokság" - erre kérik a szurkolókat

A Gyirmót elleni vereség mellett a DVSC vezetése nem ment el szó nélkül. Tőzsér Dániel sportigazgató elmondta, a lefújás után elbeszélgettek a játékosokkal, és türelemre intette a szurkolókat.
Csakfoci Admin 2020. augusztus 29., szombat 16:55
A Gyirmót elleni vereség mellett a DVSC vezetése nem ment el szó nélkül. Tőzsér Dániel sportigazgató elmondta, a lefújás után elbeszélgettek a játékosokkal, és türelemre intette a szurkolókat.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. augusztus 29., szombat 16:55

A szezon egyik legnagyobb rangadója vár a DVSC-re, amely szombaton 18:15 órától a Vasas otthonában lép pályára az NB II 7. fordulójában. A Loki vezeti a tabellát, míg a fővárosiak vezetősége menesztette Bene Ferenc vezetőedzőt, helyét ideiglenesen egyik segítője, Tóth András készíti fel a rangadóra.

A Loki úgy áll az élen, hogy két héttel ezelőtt vereséget szenvedett a Gyirmót vendégeként, amely több szurkolónál is kiverte a biztosítékot, természetesen a klub vezetése sem ment el szó nélkül a történtek mellett. Tőzsér Dániel sportigazgató a Hajdú-Bihari Naplónak elmondta, már a lefújás után elbeszélgettek a játékosokkal.

- Voltak arra utaló jelek, hogy előbb-utóbb vereséget fog szenvedni a csapat, ami be is következett a gyirmóti mérkőzésen. A lefújás után már a helyszínen le lettek tisztázva a dolgok az együttessel. Az NB II piszok nehéz bajnokság, nem is a gárdák tudása, hanem felfogása miatt. Ellenünk szinte mindenki bekkel, amit nehéz feltörni. Arra kérem a szurkolóinkat, hogy fogadják el, hogy időbe telik az ellenfelet lefárasztani annyira, hogy már ne érjenek oda azokra a passzokra, beadásokra, amelyekből tudunk talán gólokat rúgni. Még előttünk a Vasas-meccs, utána lesz idő változtatni olyan dolgokon, amik esetleg nem tetszenek - mondta Tőzsér.

A Nagyerdei Stadionban koncerteket tartottak a múlt héten, amely szemmel láthatóan megviselte a gyepszőnyeget. A Napló arra is kíváncsi volt, vajon mit lehet tenni annak érdekében, hogy legközelebb ismét kifogástalan minőségű pálya várja a labdarúgókat.

- Voltak egyeztetések az illetékesekkel, nyilván a stadion gyepe lehetett volna jobb minőségű, de rossz állapotban csak egy kis része volt a pályának, én abban bízom, hogy rövid időn belül ismét tökéletes lesz a gyepszőnyeg - válaszolta a sportigazgató.

A 18:15 órakor kezdődő találkozót az M4 Sport élőben közvetíti, a találkozó játékvezetője Andó-Szabó Sándor lesz.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Csákvár / Puskás Akadémia
Öt játékos is visszatér Felcsútra
Már Felcsúton kezdik meg a felkészülést a fiatal futballisták.
Szeged
Megvan az első érkező
A 21 éves támadó középpályás 3 évre kötelezte el magát az NB II-es klubhoz.
Puskás Akadémia
Változások a szakmai stábban
Honlapunk információi szerint Hornyák Zsolt, a Puskás Akadémia vezetőedzője új asszisztens edzőkkel kezdheti meg a következő szezont.
Tovább az összes átigazoláshoz