Spanyol csapattal működne együtt a Diósgyőr - több játékos is kivárásra játszik

Javában dolgozik a klub fejlesztésén a Diósgyőr sportigazgatója, a télen kinevezett Benczés Miklós, aki az elmúlt hónapban két munkatársával a Sevillánál vendégeskedett.
Szerkesztő 2016. május 28., szombat 20:11
Javában dolgozik a klub fejlesztésén a Diósgyőr sportigazgatója, a télen kinevezett Benczés Miklós, aki az elmúlt hónapban két munkatársával a Sevillánál vendégeskedett.
Szerző: Szerkesztő 2016. május 28., szombat 20:11

Benczés Miklós, a Diósgyőr sportigazgatója a nyári tervekről beszélt boon.hu-nak.

Akár az Európa Liga-döntős, spanyol Sevillával is létrejöhet egy partnerkapcsolat a közeljövőben. A korábban a klubnál edzőként is bizonyító Benczés elsősorban sportszakmai kapcsolatokat igyekszik kiépíteni, aminek célja a megfelelő szakemberekkel történő minőségi szakmai tudás importálása a Sevillától. A sportigazgató ugyanakkor nem zárta ki, hogy más csapatokkal építsenek ki partneri viszonyt, így a horvát Dinamo Zagreb, a holland PSV vagy a szintén spanyol Valenciánál is tapogatózó tárgyalásokat folytattak. A spanyol csapatok európai dominanciájából kiindulva azonban a spanyolokat tartja követendő példának, és azt is megemlítette a Sevilla mellett, hogy a közös színek és a mindkét csapatban megfordult, illetve jelenleg is az andalúziai klub alkalmazásában álló Francisco Gallardo is összekötik a két klubot. Benczés ugyanakkor azt egyelőre kizárja, hogy akár játékos igazolásig is terjedjen az együttműködés.

A boon.hu kérdésére három kulcsfontosságú játékos helyzetére is kitért Benczés az interjúban. Egerszegi Tamásnak, Barczi Dávidnak és Koman Vladimirnek is lejár a nyáron a szerződése, feléjük a klub már megtette a szerződéshosszabbítási ajánlatát, a játékosok azonban egyelőre még kivárásra játszanak. (Fotó: dvtk.eu)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Németh András
A német másodosztályú bajnokság feljutó helyén álló Hamburghoz szerződőtt az egyszeres magyar válogatott támadó, Németh András.
Légiósok
Varga Kevin
Török sajtóhírek szerint közös megegyezéssel szerződést bontott a Hatayspor és Varga Kevin.
Diósgyőr
Jérémie Obounet
A 20 éves Jérémie Obounet legutóbb Fehéroroszországban futballozott, most Diósgyőrben bizonyíthat.
Tovább az összes átigazoláshoz