NB II: A Diósgyőr eladta magyar válogatott alapemberét a Vasasnak

A csakfoci.hu információi szerint az NB II-ben szereplő Vasasban folytatja pályafutását Márkvárt Dávid, a DVTK középpályása.
Csakfoci Admin 2021. június 18., péntek 18:32
A csakfoci.hu információi szerint az NB II-ben szereplő Vasasban folytatja pályafutását Márkvárt Dávid, a DVTK középpályása.
Szerző: Csakfoci Admin 2021. június 18., péntek 18:32

Továbbra is jelentős átalakuláson megy keresztül az NB I-es kieséssel modellt is váltó Diósgyőr, ahol a tavasszal a sok légiós helyett a közeljövőben magyar - akár saját nevelésű - játékosokra építik a csapatot és magyar edzője is lett Kondás Elemér személyében. Ennek megfelelően már a tavalyi csapatot alkotó külföldi kölcsönjátékosok többsége távozott, valamint öt magyar játékos szerződtetését jelentették be eddig a borsodiak.

A csakfoci.hu értesülései szerint továbbra sem ért véget a keret átalakítása a DVTK-nál.

Úgy tudjuk, a Diósgyőr értékesítette Márkvárt Dávid játékjogát, értesüléseink szerint a háromszoros magyar válogatott középpályás nagy eséllyel az NB II-ben szereplő Vasasban folytatja pályafutását.

Márkvárt a mögöttünk hagyott idényben minden sorozatot figyelembe véve 33 mérkőzésen lépett pályára a DVTK színeiben, és egy gólpasszt jegyzett. Pályafutása során háromszor ölthette magára a címeres mezt, 2017-ben Oroszország, Svájc és Costa Rica ellen kapott szerepet.

Olvastad már?
A Fradi magyar játékosával erősíthet az NB I-es újonc
Jelenleg is a Fradi németországi edzőtáborában igyekszik bizonyítani az új edzőnek Csonka András, de előfordulhat, hogy a további fejlődése érdekében ismét máshol szerepelhet kölcsönjátékosként.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Asteras Tripolis
Ádám Martin
A görög Asteras Tripolis hivatalos honlapján jelentett be Ádám Martin érkezését.
NB I
Meshack Ubochioma
Egyelőre nincs még klubja Meshack Ubochiomának, akivel július elején bontott szerződést a ZTE.
Légiósok
Ádám Martin
Úgy tűnik, egyre közelebb a megegyezés a görög Aszterasz Tripolisz és Ádám Martin között.
Tovább az összes átigazoláshoz