NB I: Óriási kedvezményt ad az MTK a szurkolóinak az utolsó bajnokira

A fővárosi klub a hivatalos oldalán jelentette be, hogy kilencven százalék kedvezménnyel vásárolhatnak belépőket a drukkerek a Budapest Honvéd elleni utolsó mérkőzésre.
Nyikes Zoltán 2019. május 14., kedd 14:26
A fővárosi klub a hivatalos oldalán jelentette be, hogy kilencven százalék kedvezménnyel vásárolhatnak belépőket a drukkerek a Budapest Honvéd elleni utolsó mérkőzésre.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. május 14., kedd 14:26

Óriási kedvezménnyel válthatnak jegyet az MTK Budapest szurkolói az NB I utolsó fordulójában a Budapest Honvéd elleni mérkőzésre.

A fővárosi kék-fehérek hivatalos oldalának beszámolója szerint a klubvezetés döntése értelmében elővételben

90 százalékos kedvezménnyel kaphatók a belépők a vasárnapi szezonzáróra,

így egy teljes árú jegy akár 150 forintba, míg egy diák jegy akár 50 forintba is kerülhet.

Nem az MTK az egyedüli klub, amely nagy kedvezményt biztosít drukkereinek az utolsó játéknapon, hiszen a DVTK vezetősége is bejelentette, hogy azok a hazai drukkerek, akik elővételben vásárolják meg a belépőjegyüket, 90 százalékos kedvezményt kapnak.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Szentlőrinc
Novák Zsombor/Mahler Gergő
Egy középcsatár és egy szélső támadó is érkezett a Szentlőrinchez: Novák Zsombor és Mahler Gergő már be is mutatkozott az MTK Budapest elleni bajnokin.
Diósgyőr
Caio Da Cruz
Távozott Diósgyőrből Caio Da Cruz, azaz az elmúlt szűk egy hónapban Kuznyecov Szergej edzéseit látogató fiatal brazil támadó most nem lesz a DVTK labdarúgója.
MTK Budapest
Vadnai Dániel
Az MTK Budapest szerződtette az NB I-es Mezőkövesd Zsóry FC-től Vadnai Dánielt, aki a 2007/08-as idényben bajnoki címet szerzett a fővárosi kék-fehérekkel.
Tovább az összes átigazoláshoz