NB I: Három új játékos szerződtetését jelentheti be a Diósgyőr – velük erősíthetnek

A Diósgyőr hivatalos honlapján számolt be arról, hogy a nyári igazolások mellett három új játékos is feltűnt a csapat hétfői edzésén.
Csakfoci Admin 2019. június 24., hétfő 15:29
A Diósgyőr hivatalos honlapján számolt be arról, hogy a nyári igazolások mellett három új játékos is feltűnt a csapat hétfői edzésén.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. június 24., hétfő 15:29

Az NB I-ben szereplő Diósgyőri VTK csütörtökön és pénteken orvosi és fizikai tesztekkel megkezdte a felkészülést a következő idényre. Ahogy arról korábban honlapunk is beszámolt, hétfőn kezdetét vette a munka érdemi része, hiszen a konditermes edzés után előkerültek a labdák is.

A klubhonlap tájékoztatása szerint a hétfői tréningen három "új arc" is feltűnt a nyári igazolások - Zsolnai Richárd, Haris Tabakovic és Vági András - mellett.

Az egykori ghánai U23-as válogatott Joachim Adokurral már előszerződést is kötött a a Diósgyőr, amely az orvosi vizsgálatok elvégzése után véglegesíti a 26 éves hátvéd szerződtetését.

A marokkói származású, Barcelonában született, de Spanyolországban született Soufiane Jebari egy évvel ezelőtt már járt a miskolciaknál próbajátékon, és most ismét tesz egy kísérletet a klub a legutóbbi három idényt Csíkszeredában töltő 24 esztendős spanyol támadóval.

Galambos Ádám a Puskás Akadémia 26 éves növendéke, pályafutása során korábban Pakson, Dunaújvároson, Szolnokon, Mosonmagyaróváron, valamint legutóbb az NB II-ben szereplő Csákváron játszott.

A próbajátékosok esetleges leigazolásáról később születik döntés.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Posztobányi Patrik
Posztobányi Patrik meghosszabbította szerződését a Puskás Akadémia csapatánál, a saját nevelésű középpályás 2026 nyaráig írt alá. A 20 éves játékos korábban Csákváron és Zalaegerszegen is szerepelt.
Légiósok
Dénes Adrián
Dénes Adrián, a Fiorentina U-19-es csapatának 2004-es születésű jobbszélsője kölcsönben, az olasz harmadosztályú Cesena együttesében folytatja pályafutását - írja a corriereromagna.it.
Újpest
Dzenan Burekovic
Ahogyan azt a csakfoci.hu előre jelezte: Burekovic elhagyja a lilákat, a hátvéd a szerb első osztályban szereplő Spartak Subotica játékosa lesz kölcsönben.
Tovább az összes átigazoláshoz