Nagy visszatérő a Diósgyőr ötödik téli igazolása - hivatalos

Kedden aláírta szerződését Diósgyőrben Egerszegi Tamás, aki fél évre kölcsönbe érkezik a Paksi FC csapatától. Ő a DVTK ötödik igazolása 2020-ban.
Dudás Gábor 2020. január 21., kedd 18:53
Kedden aláírta szerződését Diósgyőrben Egerszegi Tamás, aki fél évre kölcsönbe érkezik a Paksi FC csapatától. Ő a DVTK ötödik igazolása 2020-ban.
Szerző: Dudás Gábor 2020. január 21., kedd 18:53

Hysen Memolla, José Cortés, Kiss Tamás és a nyáron érkező Hegedűs János után Egerszegi Tamás is a DVTK játékosa lett - újra. A kedden aláíró 28 éves középpályás 2014 és 2016 között már állt a klub alkalmazásában, 54 bajnokin lépett pályára és 5 gólt szerzett a DVTK színeiben. Tagja volt a Ligakupa-győztes és a Magyar Kupa-döntős csapatnak, és négy mérkőzésen játszott az Európa Liga selejtezőjében is.

- Korábban is nagyon szerettem Diósgyőrben játszani, így örülök annak, hogy a következő fél évben ismét a DVTK mezét ölthetem magamra - nyilatkozta Egerszegi Tamás a dvtk.eu oldalán. - Csodálatos az új stadion, a Paks játékosaként már játszottam az új arénában korábban, de teljesen más érzés lesz mindezt diósgyőri játékosként megtenni.

Pont ma mondtam a feleségemnek, hogy még most is borsódzik a hátam, amikor a DVTK szurkolóira gondolok, ezért minden el fogok követni annak érdekében, hogy minél több győzelmet ünnepelhessünk együtt.

Bár most csak fél évre érkeztem, igyekszem majd olyan teljesítményt nyújtani, hogy ez ne csak fél év legyen.

- Egerszegi Tamás leigazolásával bővül Feczkó Tamás középpályán bevethető lehetőségeinek a száma - tette hozzá Benczés Miklós, a DVTK sportigazgatója. - Mindenképpen igazolnunk kellett egy védekező középpályást, örülök neki, hogy a személyében olyan játékos érkezik, aki már jól ismeri a diósgyőri közeget. Tamást úgy gondolom, nem kell különösebben bemutatnunk a DVTK szurkolóinak, hiszen a Diósgyőrben töltött két és fél szezonja alatt is bemutatta, hogy kiegyensúlyozott, stabil játékos.

Egerszegi az Újpest, a Siófok, a belga Sint-Truiden, a Gyirmót, a Mezőkövesd, a lengyel Miedź Legnica és a Vasas játékosa is volt korábban. Tavalyelőtt igazolt Paksra, ahonnan a mostani bajnokság előtt vette kölcsön a Honvéd, és Miskolcra is fél évre került egyelőre a rutinos játékos. Egerszegi a paksi klub engedélyével már részt vett a DVTK ciprusi edzőtáborában is.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Németh András
A német másodosztályú bajnokság feljutó helyén álló Hamburghoz szerződőtt az egyszeres magyar válogatott támadó, Németh András.
Légiósok
Varga Kevin
Török sajtóhírek szerint közös megegyezéssel szerződést bontott a Hatayspor és Varga Kevin.
Diósgyőr
Jérémie Obounet
A 20 éves Jérémie Obounet legutóbb Fehéroroszországban futballozott, most Diósgyőrben bizonyíthat.
Tovább az összes átigazoláshoz