Megegyezett a Diósgyőr tulajdonosa a szurkolókkal: Olcsóbb lesz a jegy, ha többen mennek ki a meccsekre

A DVTK többségi tulajdonosa, Leisztinger Tamás is fogadta a diósgyőri szurkolók képviselőit.
Dudás Gábor 2020. szeptember 21., hétfő 9:19
A DVTK többségi tulajdonosa, Leisztinger Tamás is fogadta a diósgyőri szurkolók képviselőit.
Szerző: Dudás Gábor 2020. szeptember 21., hétfő 9:19

A DVTK többségi tulajdonosa, Leisztinger Tamás, valamint a klub vezetése fogadta a DSZK, a szervezett szurkolói csoportok és a Diósgyőri Női Szurkolói Klub képviselőit. Az egyeztetésen döntés született többek között a jegyárak csökkentéséről is.

Leisztinger Tamás döntése alapján a Honvéd elleni találkozót követő első öt mérkőzésre a klub a belépőjegyek árait 30 százalékkal lecsökkenti.

Amennyiben - az első három hazai találkozó átlagnézőszámához képest - ezen az öt meccsen átlagban 2000 fővel emelkedik a nézőszám, akkor a belépőjegyek árai a folytatásban is így maradnak.

A szurkolók közül a döntés következtében senkit sem érhet hátrány, ezért a bérleteseket a klub külön kompenzálni fogja - írja a dvtk.eu.

Emellett, a szervezett szurkolói csoportok kérésének eleget téve hamarosan új nevet kap az ultra szektor. Az új nevet a klub és az ultrák közösen jelentik majd be. A DVTK saját költségén vállalja az új - a szervezett szurkoláshoz elengedhetetlen - capo állás megépítését az szurkolóktól kapott tervek alapján, valamint az ultra szektorhoz vezető lépcsők melletti falak festését, szintén a szurkolók tervei alapján.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Szentlőrinc
Novák Zsombor/Mahler Gergő
Egy középcsatár és egy szélső támadó is érkezett a Szentlőrinchez: Novák Zsombor és Mahler Gergő már be is mutatkozott az MTK Budapest elleni bajnokin.
Diósgyőr
Caio Da Cruz
Távozott Diósgyőrből Caio Da Cruz, azaz az elmúlt szűk egy hónapban Kuznyecov Szergej edzéseit látogató fiatal brazil támadó most nem lesz a DVTK labdarúgója.
MTK Budapest
Vadnai Dániel
Az MTK Budapest szerződtette az NB I-es Mezőkövesd Zsóry FC-től Vadnai Dánielt, aki a 2007/08-as idényben bajnoki címet szerzett a fővárosi kék-fehérekkel.
Tovább az összes átigazoláshoz