Futács vagy a korábbi Fradi-légiós érkezhet Diósgyőrbe – ez lehet az új stadion neve

2018 februárjában kerülhet sor az új diósgyőri stadion átadására, amelyen a DVTK ellenfele a Hajduk Split vagy a Krasznodar lehet.
Csakfoci Admin 2017. október 6., péntek 22:02
2018 februárjában kerülhet sor az új diósgyőri stadion átadására, amelyen a DVTK ellenfele a Hajduk Split vagy a Krasznodar lehet.
Szerző: Csakfoci Admin 2017. október 6., péntek 22:02

A Diósgyőri Stadion újjáépítésén változatlanul nagy erőkkel dolgozik a generálkivitelező, hogy az átadás tervezett időpontjára, 2018. február 2-re elkészüljön a létesítmény – írja a boon.hu.

A műszaki átadáson túl elméletileg lennie kell majd egy hivatalos átadóünnepségnek – amikor a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapata jelképesen birtokba veszi a meg nem erősített hírek szerint majd Hell nevet viselő arénát –, ugyanis a Diósgyőri Stadion újjáépítésének költsége ezt tartalmazza. De hogy mikor és ki ellen játssza a nyitómeccset a DVTK, az egyelőre rejtély.

A lap úgy számol, hogy a február 3-a és 14-e közötti időszak jöhet igazán szóba a csapat programja miatt. Úgy tudják, elsősorban azokkal a csapatokkal nyithatják meg a stadiont, akikkel a nemzetközi porondon megmérkőztek korábban a miskolciak.

Kizárva a kisebb – például máltai – csapatokat, valamint azokat az együtteseket, amelyek érdekeltek lehetnek a nemzetközi porondon, vagy már zajlik akkor hazájuk bajnoksága, két csapatra maradt ezek közül reális esély.

Az egyik Futács Márkó együttese, a horvát Hajduk Split, amely február 10-én kezdi a szezont, ráadásul idegenben, így számára egy február 3-i, diósgyőri fellépés ideális főpróba lenne. A másik csapat pedig az orosz Krasznodar, amely március 4-én játssza jövő évi első bajnokiját. Utóbbi gárdában szerepel a Fradi korábbi légiósa, Cristian Ramírez.

Neked ajánljuk
Átigazolások
PMFC
Vas Bence
A Pécs saját nevelésű, 17 éves középpályása, Vas Bence az idény végéig, kölcsönben Kozármislenyben folytatja pályafutását.
ETO FC Győr
Bacsa Patrik
A győriek közös megegyezéssel szerződést bontottak Bacsa Patrikkal, aki távozik Győrből.
Légiósok
Szalai Attila
A török Fenerbahçe vezetősége új szerződés aláírására készül a csapat magyar védőjével.
Tovább az összes átigazoláshoz